تعداد بازدید: ۱۵۶۹
کد خبر: ۲۵۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵

ایری: به دعوت از سوی قلعه‌نویی افتخار می‌کنم/ بزرگ‌ترهای تیم ملی کمک حال ما جوانان هستند

مدافع جوان تیم ملی گفت: حضور در جمع برترین‌های فوتبال ایران و اعتماد سرمربی، افتخار بزرگی برای من است.

ایری: به دعوت از سوی قلعه‌نویی افتخار می‌کنم/ بزرگ‌ترهای تیم ملی کمک حال ما جوانان هستند

دانیال ایری در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال، درباره نخستین حضورش در اردوی تیم ملی اظهار کرد: از اینکه در این جمع حضور دارم، خیلی خوشحالم. از آقای قلعه نویی ممنونم که به من به عنوان یک بازیکن جوان اعتماد کردند. ایشان مثل یک پدر به بازیکنان جوان آموزش می‌دهد و امیدوارم بتوانم خوب کار کنم و جواب اعتمادشان را بدهم. حضور در جمع بهترین‌های فوتبال ایران افتخار بزرگی است و تمام تلاشم را می‌کنم که برای تیم ملی مثرثمر باشم.

وی افزود: در تیم ملی فضای همدلی خیلی خوبی وجود دارد و بزرگ‌ترهای تیم هم به جوانان تیم کمک می‌کنند. آنها خیلی به ما کمک کردند تا بتوانیم سریع‌تر با تیم آشنا شویم و راحت‌تر تمرین کنیم و خودمان را بهتر نشان دهیم.

این بازیکن جوان تیم ملی کشورمان درباره اینکه او و محمد خلیفه با بیست سال سن جزو جوانترین بازیکنان دعوت شده به تیم ملی هستند تاکید کرد: من و محمد خلیفه در تیم ملی جوانان با هم بودیم و باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم. باید طوری کار کنیم که حضورمان در تیم ملی مداوم باشد و بتوانیم اردوهای متعدد  دعوت شویم.

ایری با اشاره به برد تیم ملی مقابل امارات خاطرنشان کرد: خدا را شکر توانستیم امارات را ببریم. امارات با آن همه بازیکن که از برزیل آورده بود، مقابل تیم ما و برنامه‌های کادر فنی ایران حرفی برای گفتن نداشت. فکر می‌کنم همه از بازی تیم ملی لذت بردند.

این مدافع تیم ملی در خصوص بازی روز سه شنبه هفته جاری مقابل ازبکستان گفت: بازی برابر ازبکستان دیدار سختی است اما ما تیم ملی ایران هستیم و در هر بازی برای برد به میدان می‌رویم. ان‌شاءالله بازی را ببریم و با صدرنشینی صعودمان به جام جهانی را قطعی کنیم.  

ایری ضمن تمجید از راهنمایی‌های که بازیکنان بزرگ تیم ملی به او داشته‌اند تاکید کرد: آقای آزمون، علی آقا جهانبخش و آقای مهدی طارمی به من و محمد خلیفه خیلی کمک کردند. به ما گفتند هر کمکی از دستمان بر بیاید انجام می‌دهیم و هر سوالی داشتید و مساله‌ای وجود داشت، پیش ما بیایید. آنها کمک کردند تا ما با فضای تیم بیشتر آشنا شویم و بتوانیم با بهتر تمرین کردن، به جو تیم عادت کنیم.

ارسال نظر
273
قاب خاطرات
273
گزارش تصویری
273
ویدئوها
273
آخرین اخبار

تصاویری از تمرین تیم ملی امید

دعوت حیدری به کمیته اخلاق

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

جلسه فنی ملی پوشان امید در نخستین روز مینی کمپ اراک

در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است

ویدیو: توضیحات رئیس مرکز ملی فوتبال در خصوص آغاز پروژه جدید خانه‌ی فوتبال ساحلی

اعلام ورزشگاه یک مسابقه جام حذفی

اعلام اسامی گروه دوم بازیکنان استان تهران برای تست انتخابی تیم ملی جوانان

دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید

اعلام اسامی گروه چهارم تست انتخابی تیم ملی جوانان از لیگ کشوری

273
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/اتاق فکر برای تیم ملی؛ وقت هم‌نشینی است

اعلام داور دیدار ذوب آهن و شمس آذر قزوین

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره ۲۶۹/تیم ملی امید؛ یک رؤیای مشترک برای ایران

سخنگوی فدراسیون فوتبال: نقشه راه آماده‌سازی تیم ملی روشن است

273
273