تعداد بازدید: ۲۵۶۹
کد خبر: ۱۱۷۶۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶

عبدی: بازیکنان برای اولین‌بار کنار یکدیگر بازی کردند

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران با ابراز امیدواری از نحوه بازی روزگذشته شاگردانش در نخستین دیدار تدارکاتی از زمان تشکیل تیم به نکاتی اشاره کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسین عبدی در ابتدا گفت: پس از اینکه در مدت یک هفته بازیکنان استعدادیابی شده توسط فدراسیون را مورد بررسی قرار دادیم، در نهایت تعداد آنها را از ۵۷ نفر به ۳۵ نفر کاهش دادیم. هنوز هم شناخت مناسبی میان بازیکنان و حتی بین بازیکنان و کادرفنی وجود ندارد اما ترجیح دادیم برای تمرین برنامه‌های تدافعی در یک بازی تدارکاتی به مصاف تیم بزرگسالان و لیگ دسته اولی برویم که در نهایت مقابل امیدهای استقلال به میدان رفتیم.

وی ادامه داد: هدفم تحت فشار قراردادن بازیکنان در شرایط مسابقه بود که باتوجه به اختلاف رده سنی بازیکنان ما با امیدهای استقلال که از نظر جسمی و سرعت در سطح بالاتری قرار داشتند، این اتفاق رخ داد. بازیکنان ما با وجود اینکه زیر ۱۶سال هستند و اختلاف سنی آنها با حریف روز گذشته‌شان حدود هفت سال بود اما نمایش قابل قبولی داشتند و به غیر از دو اشتباه که منجر به گل شد، من را به حفظ برنامه‌های دفاعی تیم در شرایط نابرابر امیدوار کرد. در واقع بازیکنان تنها ظرف مدت یک هفته مباحث دفاعی را آموختند و تقریبا به اجرا گذاشتند.

سرمربی تیم ملی افزود: در بازی دیگری که در روزهای آینده خواهیم داشت و از نظر من بازی سنگین‌تری هم خواهد بود، مجددا برنامه‌های دفاعی را محک می‌زنیم. در پایان نیز تلاش می‌کنیم برنامه‌های تهاجمی تیمی را در بازی پایانی و باز هم مقابل رده سنی بزرگتر از تیم‌مان اجرا کنیم.

عبدی با اشاره به اینکه نتیجه در بازی‌های تدارکاتی در زمان شناخت بازیکنان اهمیتی ندارد تصریح کرد: فکر می‌کنم در دو الی سه ماه آینده امکان ایجاد یک تیم منسجم و پرقدرت را داشته باشیم و بازیکنان خوبی را به فوتبال کشور معرفی کنیم. ایده من این است که بازیکنان برای تقابل با تیم‌های بزرگتر از نظر سنی، سرعتی و قدرت آماده شوند. در واقع ما برای بازی با رده‌ سنی مشابه تیم خودمان در داخل کشور آماده نمی‌شویم، بلکه خود را برای بازی‌ در سطح مسابقات بین‌المللی و مقابل تیم‌های قدرتمند‌تر آماده می‌کنیم. پس نیاز است که بازیکنان از چالش‌هایی که برایشان در نظر می‌گیرم عبور کنند و به سطح بالاتری برسند.

وی تاکید کرد: استعداد بازیکنان ایرانی بسیار زیاد است و باید امکانات و بازی‌های بین‌المللی مناسبی برایشان فراهم کرد. در بازی روز گذشته بازیکنان برای اولین بار کنار هم قرارگرفتند و ما هم به شناخت نسبتا خوبی از بازیکنان رسیدیم. به غیر از دو بازیکن مصدوم و یک دروازه‌بان، در اولین بازی تدارکاتی به همه بازیکنان بازی دادیم و ۳۲ نفر آنها را در سه وقت سی دقیقه‌ای مورد آنالیز قرار دادیم.

235
قاب خاطرات
235
گزارش تصویری
235
ویدئوها
235
آخرین اخبار

شریف: این قهرمانی حاصل غیرت، تعصب و اتحاد بود

صدور جدید آرای استیناف

اعزام تیم ملی فوتسال مطابق مقررات کمیته ملی المپیک بود

الگوبرداری فاطمه شکرانی از فرزانه توسلی

اعلام دو رای کمیته استیناف

اعلام زمان قرعه کشی یک شانزدهم و تغییرات مسابقات مرحله سوم جام حذفی

گزارش تصویری از بازگشت تیم ملی فوتسال جوانان

روزنامه فدراسیون / شماره235

بازگشت اعضای تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال به ایران

تصاویری از دیدار تیم‌های ذوب آهن اصفهان و ملوان بندر انزلی

235
پربازدیدترین ها

شمس: افغانستان روح جوانمردی را رعایت نکرد

ایران با وجود شایستگی نایب قهرمان شد/ مدال نقره بر گردن شاگردان صانعی

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

صعود شیرین تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران به فینال مسابقات

اعلام اسامی داوران بازی تراکتور و پرسپولیس

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر

معارفه اعضای جدید کمیته بدوی و استیناف برای چرخه2026/27

فهرست ۲۹ نفره تیم ملی نوجوانان برای اردوی تهران

بازی های آسیایی جوانان بحرین/ قهرمانی تیم ملی فوتسال دختران ایران

235
235