تعداد بازدید: ۵۵۷۰
کد خبر: ۹۴۵۹
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۷

ماجدی: امیدوارم از تجربه گرانبهایتان در راستای موفقیت و روند رو به رشد فوتبال، بهترین استفاده را ببریم

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در مراسم افتتاحیه درجه A آسیا گفت: تجربه شما عزیزان در کشف استعدادهای فوتبال کمک بسیزایی به ما خواهد کرد.

ماجدی: امیدوارم از تجربه گرانبهایتان در راستای موفقیت و روند رو به رشد فوتبال، بهترین استفاده را ببریم

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، میرشاد ماجدی، رییس کمیته جوانان خطاب به شرکت کنندگان دوره مربیگری فوتبال درجه A آسیا گفت: امروز تقریبا می توانم بگویم خودتان را اماده می کنید برای رسیدن به مدرک به اصطلاح شخص من، دکتری فوتبال که مدرک حرفه ای آسیا است. خیلی ها زحمت کشیدند که افرادی که شایسته در این دوره حضور داشته باشند. در زمان گذشته کسانی مدرک A آسیا را می گرفتند که اکنون یا رستوران دارند یا خانه سازی می کنند. اما اکنون نفراتی را می بینیم که بازیکن فوتبال و یا بازیکن تیم ملی بوده و در جمع ما هستند. این امر مسیر رشد و توسعه را در فوتبال هموارتر می کند.

وی ادامه داد: بحثی که عزیزی خادم و فدراسیون فوتبال به آن اهمیت میدهد و بسیار علاقه مند است، حضور و استفاده از بازیکنان ملی و دارای مدرک بالا می باشد تا به فدراسیون  ورود داشته باشند و یا در تیمهای پایه از آنها استفاده شود.با گذراندن این دوره می توانید به تیم های باشگاهی بروید و یا در تیم های ملی پایه فعالیت کنید. شما عزیزان تجربه بسیار گرانبهای ملی دارید و امیدوارم در کنار ما باشید. قرار نیست همه مربی یا سرمربی باشند، می توان در قسمتهای مختلف در فدراسیون از تجربیات شما عزیزان بهره بود. معتقدم میشود سالهای سال در مقاطع مختلف کار کرد تا بتوانیم در تیم های ملی از تجربیات شما استفاده کنیم.

رییس کمیته جوانان ادامه داد: دوست داشتم که ارتباطم با شما عزیزان نزدیک تر و صمیمی تر باشد و در بحث های مختلف کلی و فوتبال صحبت کنیم. بالاخره شما انباشه ای از فوتبال کشور هستید. برای شما باشگاهها و فدراسیون هزینه کردند و نباید گذاشته شود به راحتی آزاد باشید و استفاده از شما نشود. هر نکته ای که به نظرتان می رسد پیشنهاد داده و به ما راهنمایی کنید.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در پایان گفت: در بحث استعدادیابی به ما کمک کنید بدون شک نگاه آندو تیموریان ، سید صالحی، بنگر، شیری، حسن هوری، نصرتی و همه شما عزیزان به ما کمک می کند تا در بخش استعدادیابی بتوانیم برترین ها را  از نگاه فنی و تیزبین شما انتخاب کنیم. این کار را در بانوان نیز ادامه خواهیم داد. یک فوتبالیست از نطر من راحت تر تشخیص میدهد که بازیکن مستعد چه شرایطی دارد و آیا به درد فوتبال می خورد یا خیر. : امیدوارم از تجربه گرانبهایتان در راستای موفقیت و روند رو به رشد فوتبال، بهترین استفاده را ببریم.

 

 

273
قاب خاطرات
273
گزارش تصویری
273
ویدئوها
273
آخرین اخبار

تصاویری از تمرین تیم ملی امید

دعوت حیدری به کمیته اخلاق

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

جلسه فنی ملی پوشان امید در نخستین روز مینی کمپ اراک

در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است

ویدیو: توضیحات رئیس مرکز ملی فوتبال در خصوص آغاز پروژه جدید خانه‌ی فوتبال ساحلی

اعلام ورزشگاه یک مسابقه جام حذفی

اعلام اسامی گروه دوم بازیکنان استان تهران برای تست انتخابی تیم ملی جوانان

دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید

اعلام اسامی گروه چهارم تست انتخابی تیم ملی جوانان از لیگ کشوری

273
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/اتاق فکر برای تیم ملی؛ وقت هم‌نشینی است

اعلام داور دیدار ذوب آهن و شمس آذر قزوین

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره ۲۶۹/تیم ملی امید؛ یک رؤیای مشترک برای ایران

سخنگوی فدراسیون فوتبال: نقشه راه آماده‌سازی تیم ملی روشن است

273
273