تعداد بازدید: ۲۷۷۸
کد خبر: ۹۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۴
باشگاههایی که حکم محکومیت خارجی دارند،امکان جذب بازیکن خارجی را نخواهند داشت

نورشرق: باشگاهها باید دو شرط را برای جذب بازیکن یا مربی خارجی رعایت کنند

نورشرق در رابطه با جذب بازیکن یا مربی خارجی توسط باشگاه های ایرانی در فصل پیش رو با سایت رسمی فدراسیون گفتگو کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، جمشید نورشرق، رییس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال گفت:درمورد جذب بازیکنان خارجی باید توضیحاتی داده شود تا نگرش جامعه فوتبال نسبت به این موضوع کامل وجامع باشد. اولین نکته ای که باید به آن اشاره کنم این است که طبق دستورالعمل اگر باشگاه ها بخواهند بازیکن یا مربی خارجی استخدام کنند، صرف نظر از رعایت معیار های فنی و کیفی اعلام شده در دستور العمل فوق الذکر، باید دو شرط را رعایت کرده باشند.

وی ادامه داد: شرط اول نداشتن پرونده منجر به صدور حکم در فیفا، خواه در کمیته وضعیت بازیکنان یا اتاق حل اختلاف فیفاست و شرط دوم ارائه ضمانت نامه بانکی به مدت 12 ماه به مبلغ قراردادی که در صدد عقد آن هستند. این ضمانت نامه که از سوی یکی از بانک های کشور صادر می شود باید در اختیار سازمان لیگ فوتبال ایران قرار بگیرد تا اطمینان خاطر وجود داشته باشد که باشگاه ها تعهدات مالی خود را ایفا می نمایند.
رییس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال بیان کرد: ممکن است باشگاهی نسبت به رائی که به طور مثال از کمیته وضعیت بازیکنان فیفا صادر شده باشد اعتراض کرده و درخواست دهد پرونده در مرحله بالاتری از رسیدگی در دیوان بین المللی ورزش دنبال شود. در این صورت رسیدگی مجدد به موضوع صورت می گیرد. آنچه در این رابطه مهم به نظرمی رسد این است که طبق بند 4 ماده 57 اساسنامه فیفا، اعتراض و تجدیدنظرخواهی در دادگاه عالی ورزش، اثرتعلیقی نسبت به حکم صادر شده قبلی ندارد و موجب توقف عملیات اجرایی نخواهد شد، مگر اینکه دیوان بین المللی داوری ورزش دستور موقت صادر کند و اجرای رای را متوقف کند که در این صورت چنین دستوری نشان دهنده این است که حکم صادر شده لازم الاداء نیست.
 نورشرق افزود: ما در حال حاضر آنچه که مد نظر قرارمی دهیم این است که باشگاه هایی که حکم محکومیت خارجی دارند ولو اینکه درمقام اعتراض به این حکم در دادگاه های بین المللی تقاضای رسیدگی مجدد کرده اند، امکان جذب بازیکن خارجی را نخواهند داشت، تا زمانی که پرونده مختومه شود. تبعاً اگر شرایط مربوط به فقدان پرونده منجر به محکومیت مالی از یکسو و ارائه ضمانت نامه معتبر بانکی از سوی دیگر رعایت شوند، تیمها می توانند نسبت به استخدام مربی و یا بازیکن خارجی اقدام کنند.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

برگزاری دومین آکادمی دانش افزایی داوران فوتسال آقایان و بانوان  

گزارش تصویری تمرین صبح تیم ملی در روز بازی با ازبکستان

تمرین سبک ملی‌پوشان در روز دیدار برابر ازبکستان

برگزاری قرعه کشی مسابقات آسیایی فوتسال جوانان بحرین

اعلام آرای کمیته وضعیت

روزنامه فدراسیون/شماره 190

توضیحات پزشک تیم ملی امید درباره مصدومیت سهیل صحرایی

برگزاری تمرین ریکاوری تیم ملی امید در ابوظبی

گزارش تصویری آخرین تمرین تیم ملی ایران قبل از بازی با ازبکستان

نیازمند: داور بازی با تاحیکستان هم مثل من اشتباه داشت

پربازدیدترین ها

مظفر: در جام جهانی کار سختی داریم

پیروزی سه گله تیم ملی ایران مقابل هند در کافا

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل هند

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل تاجیکستان

تصاویری از دیدار تیم ملی فوتسال بانوان مقابل آکادمی لیان

پیروزی پرگل تیم ملی فوتسال بانوان مقابل آکادمی لیان

اعلام ترکیب تیم ملی امید مقابل هنگ‌کنگ

قرعه کشی مرحله اول جام حذفی برگزار شد

توضیحات سخنگوی فدراسیون درباره رای محرومیت مدیر تیم پرسپولیس

اعلام زمان قرعه کشی مرحله اول جام حذفی