تعداد بازدید: ۲۲۵۴
کد خبر: ۹۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۴

اعلام آرای انضباطی

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های مختلف صادر کرد.

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، دیدار تیم های میلاد مهر تهران و نفت امیدیه برگزار و از سوی علیرضا آلبوغبیش، سرمربی تیم نفت امیدیه تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه( داور) رخ داد. وی به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم و باید 40 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای در خصوص جریمه نقدی قطعی و در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر است.

تیم نفت امیدیه به دلیل داشتن 6 بازیکن اخطاری به پرداخت 35 میلیون ریال  و تیم میلاد مهر تهران به دلیل داشتن 5 بازیکن اخطاری به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. این رای قطعی است.

امین ساعدی، منتسب به تیم نفت امیدیه به دلیل بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه( داور)، به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم و باید 40 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای در خصوص جریمه نقدی قطعی و در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر است.

همچنین امیر شریفی، تدارکات تیم نفت امیدیه به دلیل رفتار غیر ورزشی به توبیخ کتبی محکوم شد. این رای قطعی است.

*دیدار تیم های فولاد نوین خوزستان و مس نوین کرمان برگزار و از سوی علی مراد طیاری، پزشک تیم مس نوین کرمان تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه( داور) رخ داد. وی به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم شد و باید 40 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای در خصوص جریمه نقدی قطعی و در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر است.

تیم فولاد نوین خوزستان به دلیل داشتن 7 بازیکن اخطاری به 40 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قطعی است.

تیم مس نوین کرمان نیز به دلیل داشتن 5 بازیکن اخطاری باید 30 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

*مسابقه تیم های ایران جوان بوشهر و اسپاد الوند تهران برگزار که قرار بود در روز نهم تیر ماه برگزار شود به دلیل عدم حضور تیم اسپاد الوند تهران برگزار نشد. تیم اسپاد الوند تهران بازنده این دیدار با نتیجه 3 بر صفر بوده و باید 300 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدیدنظر خواهی است.

* دیدار تیم های شهرداری بندرعباس و سپیدرود رشت که قرار بود 16 تیرماه برگزار شود به دلیل عدم شرکت تیم سپیدرود رشت برگزار نشد. تیم سپیدرود رشت بازنده این دیدار با نتیجه 3 بر صفر بوده و باید 300 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدیدنظر خواهی است.

*ایمان حسنی، مربی تیم شهرداری ماهشهر به دلیل بدرفتاری مقابل مقام رسمی مسابقه در دیدار برابر مس شهر بابک به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم بوده و باید 20 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای در خصوص جریمه نقدی قطعی و در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر است.

 

275
قاب خاطرات
275
گزارش تصویری
275
ویدئوها
275
آخرین اخبار

روزنامه فدراسیون/شماره275

حضور مسئولان اراک و باشگاه آلومینیوم در اردوی تیم ملی امید

ناظر ویژه انضباطی به دو کمک داور ویدئویی اضافه شد

ویدیو: گفت و گو با ساحلی بازان در خصوص اردوی تیم ملی

ویدیو: آخرین تمرین ساحلی بازان در سالن بدنسازی پک

حضور رئیس کمیته فوتبال ساحلی در تمرین ساحلی بازان

حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال بانوان در رقابت‌های لیگ برتر و دسته یک

اعلام اسامی داوران ۵‌ دیدار از هفته شانزدهم لیگ یک

جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی/تاکید اینفانتینو بر مباحث مطرح شده در فینال کافا 

برف چاشنی تمرین پرنشاط شاگردان روانخواه در اراک

275
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

گزارش تصویری از برگزاری جلسه هم اندیشی مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری فوتسال با ارکان قضایی فدراسیون فوتبال

گزارش تصویری دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا

اعلام داور دیدار ذوب آهن و شمس آذر قزوین

چالش‌های چندلایه حضور ایران در جام جهانی

275
275