تعداد بازدید: ۱۴۵۸
کد خبر: ۸۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳

ایراندوست: میل به پیروزی در بازیکنان ما را به هدفمان می رساند

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان معتقد است پس از برگزاری تورنمنت بین المللی بلاروس، نقاط ضعف و قوت تیم مشخص شده و برنامه ریزی دقیقی برای روند رو به رشد تیم صورت گرفته است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، مریم ایراندوست، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان پس از برگزاری اردوی 6 روزه در مرکز ملی فوتبال گفت: 35 بازیکن را به این اردو فراخوانده و عملکردشان را مد نظر داشتیم. صبح ها بازیکنان طبق برنامه بدنسازی، فعالیتهای خود را برگزار می کردند و بعدازظهرها نیز تمرین تکنیک و تاکتیک برای رفع نقاط ضعف و تقویت نکات مثبت تیم برگزار شد. در واقع پس از برگزاری تورنمنت بین المللی بلاروس، نقاط ضعف و قوت تیم مشخص شده و برنامه ریزی دقیقی برای روند رو به رشد تیم صورت گرفته است.

وی در ادامه درباره همگروهی تیم ملی فوتبال بانوان با تیم های اردن و بنگلادش گفت: قرعه خوبی بود. همه تیم ها با آمادگی کامل در عرصه قهرمانی آسیا گام می گذارند و ما نیز قصد داریم با بازیکنان مبارز و جنگنده وارد این عرصه شویم. تیم ملی فوتبال بانوان نیاز به بازیکنانی دارد که دلشان با تیم ملی بوده و از هیچ تلاشی برای موفقیت و پیروزی تیم دریغ نمی کنند. در واقع میل به پیروزی در بازیکنان باعث خواهد شد تا کادر فنی و تیم ملی فوتبال بانوان به هدفش که همانا صعود به مراحل بالاتر رقابتهای قهرمانی آسیا است، برسیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ادامه داد: شناخت خوبی از دو تیم اردن و بنگلادش داریم اما باید فیلم آخرین بازیهای دو تیم را آنالیز کرده و نقاط ضعف و قوتشان را ارزیابی کنیم. پیش از این تیم ملی دو بار به تیم بنگلادش که از بازیکنان سرعتی بهره می برد، بازی را واگذار کرده و باید برنامه ریزی دقیقی در این راستا داشته باشیم.

ایراندوست از امکانات مناسب و مطلوبی که فدراسیون برای تیم ملی فوتبال بانوان در نظر گرفته و فراهم کرده است، تقدیر کرد و گفت: خوشحالم که مسئولین فدراسیون فوتبال از هیچ تلاشی برای ایجاد شرایطی مناسب در جهت پیشبرد اهداف تیم ملی بانوان دریغ نمی کنند. با حمایتی که مسئولین از تیم ملی فوتبال بانوان دارند، ما نیز بهترین عملکرد را داشته و پاسخگوی زحمات آنها باشیم و دل مردم عزیز ایران را شاد کنیم.

پس از همگروهی تیم ملی فوتبال ایران برابر کره جنوبی، سوریه، عراق، لبنان و امارات، سرمربی تیم ملی بانوان گفت: در واقع قرعه خوبی است و امیدوارم تیم ملی در دیدارهای پیش رو موفق باشد.

ایراندوست افزود: با مسابقاتی که تیم ملی فوتبال آقایان پیش رو دارد به عنوان یک مربی، تمامی بازیها را تماشا و آنالیز خواهم کرد چرا که از هر بازی، درس می‌گیریم و بدون شک رقابتهای جذابی خواهد بود . بدون شک بازیکنان حرفه‌ای و خوب کشورم بهترین عملکرد را از خود بجای خواهند گذاشت. آرزوی موفقیت برای کادر فنی تیم ملی فوتبال بزرگسالان و ملی پوشان ایران دارم .

 

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

حضور کادر فنی و بازیکنان در دیدار اردن و بوتان

جعفری: برای صعود فقط یک راه داریم؛ باید اردن را شکست دهیم

پایان دوره کلاس عملی داوران VAR در مرکز ملی

گزارش تصویری از نیمه دوم دیدار تیم‌های ملی بانوان ایران و لبنان

گزارش تصویری تمرین تیم ملی فوتبال جوانان بانوان

تمرین شاداب ملی پوشان در زمین شماره یک مرکز ملی فوتبال

پیروزی لبنان مقابل ایران

گزارش تصویری از نیمه اول دیدار تیم‌های ملی بانوان ایران و‌ لبنان

پایان نیمه نخست دیدار ایران و لبنان

ویدیو/ سلام نظامی بانوان ملی پوش در هنگام پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران

پربازدیدترین ها

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

تحلیل فنی بازی لبنان در نشست ملی پوشان فوتبال

بخش دوم گزارش تصویری دیدار ایران و سنگاپور

اعلام اسامی دعوت شدگان گروه نخست تیم ملی فوتسال جوانان ایران

اعلام اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

پایان نیمه نخست دیدار ایران و سنگاپور

تمرین ریکاوری ملی‌پوشان پس از بازی با سنگاپور

حضور سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار بوتان و لبنان

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان بعد از دیدار مقابل بوتان

گزارش تصویری از تمرین تیم‌ملی فوتسال بانوان (بخش اول)