تعداد بازدید: ۱۴۹۷
کد خبر: ۸۴۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
تورنمنت فوتبال جوانان کافا- تاجیکستان

رحیمی‌نیا: هیچ تیمی را نمی‌توان دست کم گرفت

بازیکن تیم ملی فوتبال معتقد است در مسابقه فوتبال نمیتوان گفت که یک تیم خیلی ضعیف و یا قوی است و نباید هیچ تیمی را دست کم بگیریم.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، کیمیا رحیمی‌نیا، بازیکن تیم ملی فوتبال جوانان رد خصوص بازی برابر تاجیکستان گفت: اولین بازی برابر تاجیکستان را به خوبی پشت سر گذاشتیم. این بازی بسیار حساس بود. مدت زیادی بود که به دلیل ویروس کرونا نتوانسته بودیم در میادین بین المللی حضور یابیم. شکر خدا نتیجه مطلوب را گرفتیم. یکسری ناهماهنگی بین بازیکنان بود که دلیلش بر می گردد به آشنا نبودن زمین، دوری از مسابقات بین المللی.

دفاع راست تیم ملی فوتبال جوانان بانوان ادامه داد: تیم تاجیکستان دست و پا بسته نبود. حمله می کرد و خوب بودند اما ما از فرصتهای خود استفاده کردیم و تاکتیک هایی که مربیان خواستند را در زمین بازی اجرا کردیم و به گل رسیدیم.

رحیمی نیا در پایان گفت: در بازیهای بعدی قوی تر بازی خواهیم کرد و پیروز می شویم. خیلی ها فکر می کنند بازی برابر افغانستان راحت است و با تفاضل گل بالا میتوانیم این تیم را شکست دهیم. در فوتبال شاید یک تیم ضعیف و یا خیلی قوی باشد اما ما هیچ تیمی را دست کم نمی گیریم و مقابل هر تیمی که هستیم با تکنیک و گام به گام پیش می رویم تا موفق شویم. ما نهایت تلاش خود را بکار می‌گیرم تا پرچم ایران را به اهتزاز در آوریم و برایمان اهمیت ندارد تیم مقابل ما چه تیمی است.

 

235
قاب خاطرات
235
گزارش تصویری
235
ویدئوها
235
آخرین اخبار

گزارش تصویری تمرین امروز شنبه تیم ملی نوجوانان

گفت و گو با سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان

رضایی: ۲ موضوع در فوتبال شما خیلی تعیین‌کننده است

اعلام محل برگزاری بازی تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان

اعلام آرای کمیته استیناف

گزارش تصویری دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال بانوان با هیات فوتبال خراسان رضوی

پیروزی ملی پوشان فوتسال بانوان در دیدار دوستانه

شریف: این قهرمانی حاصل غیرت، تعصب و اتحاد بود

صدور جدید آرای استیناف

اعزام تیم ملی فوتسال مطابق مقررات کمیته ملی المپیک بود

235
پربازدیدترین ها

شمس: افغانستان روح جوانمردی را رعایت نکرد

ایران با وجود شایستگی نایب قهرمان شد/ مدال نقره بر گردن شاگردان صانعی

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

صعود شیرین تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران به فینال مسابقات

اعلام اسامی داوران بازی تراکتور و پرسپولیس

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر

کاروان تیم ملی فوتسال دختران وارد تهران شد

معارفه اعضای جدید کمیته بدوی و استیناف برای چرخه2026/27

فهرست ۲۹ نفره تیم ملی نوجوانان برای اردوی تهران

بازی های آسیایی جوانان بحرین/ قهرمانی تیم ملی فوتسال دختران ایران

235
235