تعداد بازدید: ۲۰۸۲
کد خبر: ۸۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
نباید دنبال ارائه فوتبال زیبا باشیم

بزیک: در مقایسه بازیکنان، یک سر و گردن از بحرین بالاتر هستیم

پیشکسوت فوتبال ایران درباره بازی اول مقابل هنگ کنگ و دیدار امشب مقابل بحرین به نکات مختلفی اشاره کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، ادموند بزیک در ابتدای صحبت‌های خود گفت: همانطور که پیش از آغاز مسابقات می‌دانستیم، مهم‌ترین موضوع پیش‌روی تیم ملی کسب امتیازات کامل از هر چهار مسابقه است. خوشبختانه در بازی اول مقابل هنگ کنگ، فارغ از اینکه از نظر فنی چه شرایطی وجود داشت، با امتیاز کامل زمین را ترک کردیم.
وی ادامه داد: اینکه می‌گویم فارغ از مباحث فنی، به این دلیل است که شیوع کرونا باعث شد که تیم ملی تدارک خوبی شامل انجام بازی دوستانه نداشته باشد. اگر تاثیر این اتفاقات را در نظر بگیریم، که از نظرم بسیار تاثرگذار بوده، به طور کلی بازی قابل قبولی برابر هنگ کنگ داشتیم.
"لژیونرهای خوبی در لیگ‌های مختلف داریم که اکثر آنها فصل موفقی داشتند" بزیک با اشاره به این موضوع بیان کرد: فکر می‌کنم این نکته مثبت تیم ماست و می‌تواند در این سه مسابقه پیش‌رو به تیم کمک کند. اما به طور کلی در این سه بازی باقی‌مانده نباید دنبال فوتبال زیبا باشیم و فقط کسب نتیجه مهم است.
وی درباره دیدار امشب برابر بحرین گفت: درباره بازی با بحرین باید بگویم چون این تیم پیشینه خوبی ندارد و خاطرات خوبی از آنها نداریم، به نوعی همین موضوع حساسیت بازی را زیاد کرده است. بی شک آنها مثل اکثر تیم‌های غرب آسیا استاد بازی روانی هستند؛ پس باید با آرامش بازی کنیم و وارد مسایل حاشیه‌ای نشویم. به هرحال تغییر میزبانی از قبل رخ داده و با این وجود بازهم اتفاقاتی مثل تغییر زمین بازی تیم‌ها را رقم می‌زنند.
وی در پایان گفت: در بازی امشب باید از تک موقعیت‌ها به خوبی استفاده کنیم. اگر لیست بازیکنان دو تیم را کنار یکدیگر بگذاریم، در نفرات یک سر و گردن از آنها بالاتر هستیم. از نظرم برای کسب 3 امتیاز امشب کافی است بازیکنان ما خودشان باشند. امیدوارم از بازی امشب و دو دیدار باقیمانده نیز به سلامت عبور کنیم و راهی مرحله نهایی انتخابی آسیا شویم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

کاروان تیم ملی فوتسال بانوان وارد تهران شد

آخرین وضعیت تیم ملی نوجوانان از زبان اعضای تیم

اعلام آرای کمیته استیناف

برگزاری تمرین ریکاوری و بدنسازی تیم ملی نوجوانان

اعلام ساعت و ورزشگاه دو مسابقه از هفته هشتم لیگ برتر

22 بازیکن اعزامی از سوی جعفری مشخص شد

شجاعی: بازی‌های آسیایی بحرین رویداد منحصر به فردی است

برادر و پسرم یار همیشگی من هستند؛ این افتخار آغاز فصلی تازه برای ماست

گزارش تصویری از مراسم بدرقه تیم‌های ملی فوتسال دختران و پسران زیر ۱۷ سال به بازی‌های آسیایی بحرین

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ساحلی

پربازدیدترین ها

اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا

پیروزی ارزشمند ایران مقابل عربستان

اعلام رای تخلفات دیدار پالایش نفت شازند و فولاد زرند

اعلام زمان بازی های تورنمنت چهارجانبه امارات 

ایران، روسیه را متوقف کرد

برگزاری نشست هیات رئیسه AFC با حضور دبیرکل فیفا و نائب رئیس ایرانی AFC و رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

گزارش تصویری از دیدار تیم ملی فوتسال دختران نوجوان و ستارگان دنیز ارس

گزارش تصویری بازی تیم ملی فوتبال دختران نوجوان ایران برابر عربستان

اعلام ترکیب ایران برابر عربستان

تاج در جمع اعضای تیم نوجوانان: با برنامه‌ریزی و تلاش بهترین نتایج را می‌گیرید