تعداد بازدید: ۱۷۵۹
کد خبر: ۸۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۸
برای حمایت مالی از تیم‌ملی فوتبال محدودیت نداریم

سلطانی‌فر: تصمیم AFC ناعادلانه بود

وزیر ورزش و جوانان معتقد است تصمیم AFC مبنی بر دادن میزبانی مسابقات انتخابی جام جهانی فوتبال به بحرین ناعادلانه بود.

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه تمرین امروز (یکشنبه) تیم ملی فوتبال در جزیره کیش در جمع خبرنگاران گفت: ما امروز توفیق پیدا کردیم که از نزدیک تمرین تیم‌ملی را ببینیم و خسته نباشید به ملی پوشان و مسئولان تیم‌ملی بگوییم. همچنین از منطقه آزاد کیش که امکانات لازم را برای اردوی تیم‌ملی فراهم کرد، تشکر می کنم. به هر حال کیش از نظر آب و هوایی مطابق شرایط بحرین است. ما در مرحله دوم مقدماتی قرار بود در سه بازی میزبان باشیم ولی به خاطر شیوع کرونا AFC تصمیم گرفت مسابقات را به صورت متمرکز برگزار کند. متاسفانه تصمیم ناعادلانه‌ای گرفته شد و به بهانه تحریم‌ها میزبانی را به بحرین دادند.

وی افزود: آن‌ها یکسری محدودیت‌های پولی و بانکی و حمل‌ونقل را بهانه کردند. متاسفانه پیگیری‌های فدراسیون و دستگاه‌های دیگر امکان تغییر میزبان را به وجود نیاورد و مسابقات از روز سیزدهم در بحرین برگزار می‌شود. بازیکنان ما شرایطی دارند که هر زمان در دو، سه دهه گذشته که من یادم می‌آید تحت فشار بودند، نتایج خوبی کسب کردند. این بار هم یقین دارم که در چهار بازی که همه‌شان آسان است موفق می‌شویم. ان‌شاالله از این مرحله با موفقیت عبور خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان درباره پاداش صعود ملی‌پوشان به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی گفت: از حدود دو ماه قبل نشست‌های مستمری داشتیم که وزارت ورزش و فدراسیون شرایط خوبی را فراهم کند. ما همه شرایط را برای عبور از این گردنه در نظر گرفتیم و قرار شد نیازهای مختلف را فراهم کنیم. از همه کسانی که در این راستا کمک کردند تشکر می‌کنم. ریاست جدید فدراسیون در این سه ماه با انبود مشکلات مواجه شده است. به مرور منابع مالی لازم برای تیم‌ملی تامین شد و محدودیتی از این بابت نداریم که رقم کمک وزارت ورزش یا سازمان برنامه و بودجه چقدر است. با آقای عزیزی خادم در رابطه با این موضوع صحبت کردیم و هر مقداری که نیاز بوده تامین شده و هر مقداری نیاز باشد، تامین می‌شود. ما هیچ محدودیتی در زمینه تامین منابع مالی نداریم. ما تاکنون ۳۰ میلیارد تومان پرداخت کرده‌ایم و ظرف چند روز آینده مبلغ دیگری را پرداخت خواهیم کرد. هر چقدر برای نتیجه‌گیری تیم‌ملی نیاز باشد تامین می‌کنیم.

سلطانی‌فر در پایان گفت: با مشورتی که با عزیزی خادم داشتیم پاداشی را برای ملی‌پوشان در نظر گرفتیم. این پاداش بلافاصله پرداخت خواهد شد. اگر بازیکنان پاداشی طلب کار باشند هم پرداخت می‌کنیم و هیچ محدودیتی نداریم. با اعضای تیم صحبت کردیم که بدون دغدغه به کارشان ادامه دهند. نکته دوم اینکه امروز صبح توافقی بین فدراسیون فوتبال و منطقه آزاد کیش برای احداث کمپی برای تیم‌ملی امضا شد که در ادامه قراردادش امضا می‌شود. من به آقای عزیزی خادم گفتم که برای این امر ۲۰ میلیارد تومان از سوی وزارت ورزش در سال ۱۴۰۰ کمک خواهد شد.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تصاویری از دیدار تیم ملی فوتسال بانوان مقابل آکادمی لیان

گزارش تصویری از دیدار تیم ملی فوتبال دختران نوجوان مقابل تیم امید شمیرانات

پیروزی پرگل تیم ملی فوتسال بانوان مقابل آکادمی لیان

ورود ۴ بازیکن به اردوی تیم ملی ایران در کافا

پیروزی پر گل تیم ملی فوتبال دختران نوجوان مقابل تیم امید شمیرانات

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی امید با تمام نفرات

حال و هوای دوشنبه پایتخت تاجیکستان و خیرمقدم به تیم ملی در خیابان رودکی

تیم ملی امید آماده استارت (2)

تیم ملی امید آماده استارت (1)

گزارش تصویری کنفرانس خبری سرمربی تیم ملی فوتسال

پربازدیدترین ها

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل افغانستان 

پیروزی سه گله تیم ملی ایران مقابل هند در کافا

ریکاوری ملی پوشان پس از بازی‌ با افغانستان 

گزارش فیزیزیوتراپیست تیم ملی ایران در خصوص مصدومیت دو بازیکن

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل هند

برتری پرگل تیم ملی امید مقابل چین تایپه در دیداری تدارکاتی 

ورود سه بازیکن جدید به اردوی تیم ملی امید

تیم ملی فوتسال روی سکوی پنجم جهان

اعلام رای سرمربی تیم استقلال تهران

گزارش تصویری تمرین تیم ملی ایران قبل از تورنمنت کافا