تعداد بازدید: ۲۰۴۱
کد خبر: ۸۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۲

فرهادی‌زاد: انگیزه مناسبی در حوزه فوتبال زنان ایجاد شده است

معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به پیشرفت‌های اخیر صورت‌گرفته در فوتبال و فوتسال زنان گفت: با پیگیری‌های منسجم و منظم ارکان فوتبال زنان در فدراسیون، انگیزه مناسبی ایجاد شده و اگر گره‌ای به دست ما قابل باز شدن باشد، دریغ نخواهیم کرد.

فرهادی‌زاد: انگیزه مناسبی در حوزه فوتبال زنان ایجاد شده است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، مهین فرهادی‌زاد در حاشیه دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال زنان با تیم زیر ٢٠ سال دختران، در گفت‌وگو با خبرنگاران در مورد پیشرفت‌های ایجاد شده در فوتبال و فوتسال زنان، در مدت کوتاه پس از آغاز دوباره فعالیت این حوزه و همچنین پرداخت پاداش های فوتسالیست‌ها، اظهار داشت: بدنبال تغییراتی که در فدراسیون فوتبال انجام شد و البته فعالیت‌هایی که پیش از این توسط مدیریت قبل صورت گرفته بود، برای رشد فوتبال بانوان و تعیین حوزه‌های کاری برنامه‌ای ترسیم شد و «شهره موسوی» نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال فضای کاری خود را در بخش‌های مختلف تعیین کرد و بدین ترتیب برنامه  و تکلیف کار زنان فوتبالیست کشورمان مشخص  شده است.

وی افزود: بنابراین با مشخص شدن برنامه کاری همه ارکان چه در بخش ورزشی و چه در حوزه مدیریتی، انگیزه کاری مناسبی برای فعالیت فراهم شده است. نایب رییس زنان فدراسیون هم پیگیر مسائل بوده و با مساعدت همکارانش شرایط رشد فوتبال و فوتسال بانوان را فراهم می کند.

فرهادی‌زاد تاکید کرد: برای کمک به آنها در دسترس هستیم و اگر گره‌ای به دست ما باز شود، دریغ نخواهیم کرد. خوشبختانه جلسات منظمی توسط موسوی برگزار و این باعث می‌شود که عوامل تحت پوشش وی در ورزش فوتبال ، با نظم کاری ایجاد شده مشخصا در جهت رشد فوتبال بانوان گام بردارند. از شهاب عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال هم تشکر می‌کنم که پیگیر شرایط فوتبال بانوان است و ما باید تلاش خودمان را بکنیم تا انگیزه کاری برای رشد دختران فراهم شود.

معاون وزیر ورزش در مورد دورنمای فوتبال و فوتسال باتوجه عدم فعالیت این حوزه در سه سال گذشته، و اینکه در آینده می‌توان انتظار موفقیت فوتبال و فوتسال زنان را داشت؟ تصریح کرد: خوشبختانه در فوتبال و فوتسال تجریبات خوبی در فدراسیون وجود دارد؛ با توجه به پتانسیلی که در بخش زنان و دانشی که در حوزه مردان وجود دارد، می توانیم از این دو حوزه و تجریبات آنان به نحو احسن استفاده کنیم و این تجریبات می تواند به رشد فوتبال و فوتسال دختران کمک کند؛ امیدواریم که در مسیر رشد و پیشرفت ورزش زنان به ویژه فوتبال و فوتسال به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنیم.

تیم ملی فوتبال زنان امروز در دیداری دوستانه به برتری دو بر صفر مقابل تیم فوتبال دختران زیر ٢٠ سال دست یافت.

263
قاب خاطرات
263
گزارش تصویری
263
ویدئوها
263
آخرین اخبار

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد

تصاویری پیش از آغاز قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال

گزارش تصویری رونمایی از جام جهانی در آمریکا

تصاویری از نیمه نخست دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال

آرسن ونگر: فیفا تصمیم درستی برای افزایش تیم‌ها در جام جهانی گرفت

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال

اعلام داوران هفته پنجم لیگ برتر فوتسال بانوان

روز موعود برای زندگی در خرداد

263
پربازدیدترین ها

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی

سورپرایز ویژه برای استقلال و پرسپولیس 

تصاویری دیگر از دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و ایتالیا

263
263