- گزارش تصویری تمرین امروز شنبه تیم ملی نوجوانان
- توضیحات مسئول کارگروه VAR به نحوه استفاده از سیستم در جریان مسابقه
- اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر
- پیام تبریک رئیس فدراسیون
- لیست نهایی شاگردان شمسایی اعزامی به عربستان
- هدف من این است که بهترین بازیکن جهان شوم/ برای بازی مقابل برزیل هیجان دارم
- انتصاب سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون
- وداع با سیم خاردار فوتبال ایران
- گزارش تصویری مراسم تجلیل از بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا
- برگزاری سومین جلسه کمیته آموزش فدراسیون در سال ۱۴۰۴
- ایران و مراکش در گروه مرگ مسابقات فوتسال همبستگی کشورهای اسلامی
- دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر
- مظفر: حضور در این رویداد را تجربهای ارزشمند و افتخارآفرین برای فوتسال زنان ایران می دانم
- برگزاری اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسال بانوان
- حضور مظفر در همایش سالیانه فیفا؛ افتخاری دیگر برای فوتسال بانوان ایران
جلسه مهم رئیس کل دیوان محاسبات کشور با رئیس فدراسیون فوتبال

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، پیگیری و حل و فصل پروندههای حقوقی برجای مانده از مدیریت ادوار گذشته فدراسیون، یکی از مهمترین سیاستهای مدیریت مجموعه برای برگرداندن آرامش به فوتبال و حرکت بر ریل قانون است. طولانی شدن زمان رسیدگی به چندین و چند پرونده حقوقی و حتی عدم رسیدگی مناسب به آنها بحرانهای بسیار بزرگی را برای فوتبال ایران به وجود آورده است.
در چنین فضایی رئیس فدراسیون فوتبال با هماهنگی و رایزنیهای صورت گرفته، به دیوان محاسبات رفت و جلسهای با رئیس کل آن برگزار کرد. در این جلسه که فضایی کاملا صمیمانه و حمایتی از فوتبال داشت، شهابالدین عزیزی خادم درباره مشکلات رخ داده برای فدراسیون، نکاتی را با مهرداد بذرپاش مطرح کرده و درخواست مساعدت و حمایت داشت و رئیس کل دیوان محاسبات کشور هم راهکارها و مشاورههایی برای برون رفت از مشکلات به رئیس فدراسیون ارائه کرد.
اتفاق بسیار مهم این نشست قول مساعدت مهرداد بذرپاش به فدراسیون برای پیگیری پرونده اختلاف حقوقی فدراسیون فوتبال و شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی بود. در این جلسه توافق شد که به خاطر شرایط خاص فوتبال کشور و مسابقات جام جهانی و همچنین روال حقوقی که این پرونده داشته، ۲ تیم حقوقی خبره تعیین شوند و در ۲ ماه آینده اتفاقات مربوط به این پرونده را مورد بازنگری قانونی قرار بدهند تا طرفین به نقطه نظر مشترک برای حل بحران به وجود آمده برسند.




