تعداد بازدید: ۳۳۸۶
کد خبر: ۷۸۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳
اکنون وقت حمایت از تیم ملی فوتبال است

ماجدی: شستا شوک بدی را به تیم ملی و فدراسیون وارد کرد

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال معتقد است شرکت شستا در بدترین زمان ممکن اقدام به گرفتن ساختمان فدراسیون کرده است.

ماجدی: شستا شوک بدی را به تیم ملی و فدراسیون وارد کرد

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، فدراسیون فوتبال در زمان ریاست مهدی تاج مبلغ دو میلیون یورو را برای پرداخت بخشی از قرارداد مارک ویلموتس از شستا قرض کرده بود که حالا خسارت ناشی از این قرارداد و بدهی فدراسیون به شستا، انتقال شش دانگ سند تک‌برگ فدراسیون فوتبال و سه دانگ ساختمان باشگاه پرسپولیس به نام شستا صورت گرفت.

میرشاد ماجدی، عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون گفت: متاسفانه سرمربی سابق تیم ملی باتوجه به مشکلاتی که برای فدراسیون و تیم ملی فوتبال ایجاد کرده، اکنون همه ما را دچار دردسر کرده است. فدراسیون جدید در راس کار آمده و هر روز با مشکلاتی جدیدی که از قبل به جا مانده درگیر است. این بدان معنا نیست که نمی خواهیم مشکلات را حل نکنیم بلکه نیاز دارین در بهترین زمان ممکن اقدام به حل معضلات کنیم. 

وی افزود: اکنون تمام ایران باید کمک حال فدراسیون فوتبال و تیم ملی فوتبال کشورمان باشند تا این تیم بتواند در مسابقات انتخابی که خردادماه در بحرین برگزار می‌شود موفق شود. بجای کمک کردن پا روی خرخره فدراسیون گذاشته شده و هر دم شاهد بروز یک مشکل جدید هستیم.

رئیس کمیته جوانان در ادامه بیان کرد: این موضوعات قابل حل است. ای کاش شرکت شستا صبر می کرد و بعد از مقدماتی جام جهانی و دیدارهای سخت پیش رو، اقدام به اینکار می‌کرد. اکنون وقت حمایت از فدراسیون است و باید تمرکزمان روی مسائل فنی و تدارکاتی تیم ملی بگذاریم نه اینکه شاهد بروز مشکل باشیم.

عضو هیات رئسیه فدراسیون فوتبال معتقد است اکنون زمان حمایت و پشتیبانی از فدراسیون و تیم ملی فوتبال است نه اینکه با فشار، شرایط را به گونه ای فراهم کنند که در نهایت دچار مشکلات عدیده شویم. وی ادامه داد: چه زمانی دولت و مسئولین کمک خواهند کرد؟ زمانی که کار از کار بگذرد همه منتقد می شوند، نمایندگان مجلس باید پا پیش بگذارند و به فوتبال کمک کنند. نمی‌توانند این فوتبال را به حال خود رها کنند.

ماجدی در پایان گفت: رئیس فدراسیون فوتبال یک تنه در حال فراهم کردن شرایطی است که تیم ملی با خیال راحت به بحرین سفر کند. این انصاف نیست که در این زمان بسیار حساس مجموعه فدراسیون را زیر فشار بگذارند.

273
قاب خاطرات
273
گزارش تصویری
273
ویدئوها
273
آخرین اخبار

تصاویری از تمرین تیم ملی امید

دعوت حیدری به کمیته اخلاق

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

جلسه فنی ملی پوشان امید در نخستین روز مینی کمپ اراک

در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است

ویدیو: توضیحات رئیس مرکز ملی فوتبال در خصوص آغاز پروژه جدید خانه‌ی فوتبال ساحلی

اعلام ورزشگاه یک مسابقه جام حذفی

اعلام اسامی گروه دوم بازیکنان استان تهران برای تست انتخابی تیم ملی جوانان

دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید

اعلام اسامی گروه چهارم تست انتخابی تیم ملی جوانان از لیگ کشوری

273
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/اتاق فکر برای تیم ملی؛ وقت هم‌نشینی است

اعلام داور دیدار ذوب آهن و شمس آذر قزوین

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره ۲۶۹/تیم ملی امید؛ یک رؤیای مشترک برای ایران

سخنگوی فدراسیون فوتبال: نقشه راه آماده‌سازی تیم ملی روشن است

273
273