تعداد بازدید: ۹۹۵
کد خبر: ۲۷۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
اردوی بعدی نوجوانان در کرمان برگزار می شود

مهینی: بازی با ملوان محک جدی برای ارزیابی ملی‌پوشان بود

سرمربی تیم ملی فوتبال دختران نوجوان گفت: ملی‌پوشان در این اردو محک جدی خوردند و آماده ارزیابی‌های بیشتر در اردوهای بعدی هستند.
مهینی: بازی با ملوان محک جدی برای ارزیابی ملی‌پوشان بود

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، سومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال دختران نوجوان از ۶ تا ۱۲ شهریور در مرکز ملی فوتبال برگزار شد. ملی‌پوشان در این اردو ضمن پشت سر گذاشتن برنامه‌های بدنی و فنی، در دو دیدار تدارکاتی نیز به میدان رفتند.

شادی مهینی، سرمربی تیم ملی فوتبال دختران نوجوان درباره شرایط تیم در پایان این اردو گفت: در این اردو تلاش کردیم ابتدا بازیکنان را از نظر بدنی به شرایط مطلوب برسانیم و در کنار آن روی مباحث فنی نیز کار کردیم. اولین بازی تدارکاتی ما مقابل تیم خوب لیگ برتری ملوان بندر انزلی برگزار شد؛ تیمی که با تمام توان و بازیکنانش در زمین حاضر شد و این فرصت را به ما داد تا محک جدی بخوریم. هرچند موفق به گلزنی نشدیم، اما دو گلی هم که دریافت کردیم روی ضربه پنالتی و یک تعویض ناخواسته رخ داد. با این حال، ارزیابی بسیار مفیدی از توانایی بازیکنان به دست آمد. بازی دوم نیز روز گذشته مقابل تیم امید شمیرانات برگزار شد و توانستیم این تیم را با نتیجه پر گل 7 بر صفر شکست دهیم.

وی افزود: با توجه به اینکه باشگاه‌ها در رده نوجوانان تیم‌های ساختارمند ندارند و بیشتر به صورت آکادمی فعالیت می‌کنند، نیاز داریم برای محک‌زدن بهتر بازیکنان، دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های لیگ برتری برگزار کنیم. خوشبختانه هر ساله تیم‌های لیگ برتری همکاری خوبی با ما دارند و این دیدارها فرصت ارزشمندی برای ارزیابی ملی‌پوشان فراهم می‌کند. اردوی بعدی ما نیز از ۱۹ تا ۲۵ شهریور در کرمان برگزار خواهد شد و با هماهنگی انجام شده، دو دیداری تدارکاتی برای بازیکنان در نظر گرفته ایم.

مهینی در پایان درباره روند استعدادیابی توضیح داد: لیگ نوجوانان که ماه گذشته زیر نظر سازمان لیگ برگزار شد، فرصت خوبی برای شناسایی بازیکنان بود. کادر فنی در آن رقابت‌ها حضور داشت و همچنین مسابقات نوشهر و گرگان را نیز مورد ارزیابی قرار داد. در مجموع شش بازیکن به تیم ملی معرفی شدند که چهار نفر در اردوی گذشته و دو نفر در این اردو حضور داشتند و به نظر می‌رسد دو نفر از آنها به جمع ملی‌پوشان اضافه شوند. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت داشتن ساختار قوی در باشگاه‌ها و استمرار برگزاری مسابقات پایه است تا بتوانیم سال به سال تیم ملی پربارتری داشته باشیم.

234
قاب خاطرات
234
گزارش تصویری
234
ویدئوها
234
آخرین اخبار

تصاویری از دیدار تیم‌های ذوب آهن اصفهان و ملوان بندر انزلی

تصاویری از دیدار شمس آذر قزوین و سپاهان اصفهان

خیبر خرم آباد و‌گل گهر سیرجان به روایت تصویر

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و فولاد خوزستان

توضیحات مسئول کارگروه VAR به نحوه استفاده از سیستم در جریان مسابقه

تصاویری از دیدار دو تیم مس رفسنجان و چادرملو اردکان

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های استقلال و آلومینیوم

ذره‌بین کادرفنی تیم ملی نوجوانان روی لیگ برتر کشور و تهران

تیم ملی فوتسال عازم عربستان شد

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

234
پربازدیدترین ها

شمس: افغانستان روح جوانمردی را رعایت نکرد

ایران با وجود شایستگی نایب قهرمان شد/ مدال نقره بر گردن شاگردان صانعی

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

صعود شیرین تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران به فینال مسابقات

اعلام اسامی داوران بازی تراکتور و پرسپولیس

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر

معارفه اعضای جدید کمیته بدوی و استیناف برای چرخه2026/27

فهرست ۲۹ نفره تیم ملی نوجوانان برای اردوی تهران

بازی های آسیایی جوانان بحرین/ قهرمانی تیم ملی فوتسال دختران ایران

234
234