تعداد بازدید: ۱۴۶۹
کد خبر: ۲۶۵۷۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰

شجاعی:کسی نمی تواند برای تیم ملی بانوان حاشیه سازی کند/این پیروزی متعلق به 90 میلیون ایرانی بود

نایب رییس فدراسیون گفت: بانوان با غیرت فوتبال بانوان، بدون هیاهو و با تمام وجود برای ایران بازی کردند.

شجاعی:کسی نمی تواند برای تیم ملی بانوان حاشیه سازی کند/این پیروزی متعلق به 90 میلیون ایرانی بود

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،دکتر فریده شجاعی درباره  قرعه کشی رقابت های تیم ملی بانوان در جام ملت های آسیا عنوان کرد :مجموعه فنی و بازیکنان تیم ملی بانوان با هم توان در تلاش برای تداوم درخشش خود در مسابقات نهایی هستند.همه حریفان برای ما قابل احترامند و با برنامه ریزی مدون صورت گرفته در فدراسیون و حمایت های ریاست محترم به دنبال بهترین برنامه برای این تیم در ماههای آتی هستیم.

وی ادامه داد:اکثر قریب به اتفاق تیم های شرکت کننده به شکل برخط در مراسم قرعه کشی مسابقات شرکت می کنند ولی معدود افرادی که اطلاعی از قوانین ندارند یا اساسا با فوتبال بانوان مشکل دارند متاسفانه پس از صعود پرافتخار تیم ملی بانوان ماشین شایعه پراکنی خود را علیه این تیم روشن کرده اند.

نایب رئیس بانوان فدراسیون خاطرنشان کرد:تیم ملی فوتبال بانوان ایران در شرایط  سخت به اردن اعزام شد.مطلع هستید خیلی تیم های ملی در آن مقطع در ورزش های دیگر نتوانستند حتی به محل برگزاری مسابقات بروند اما این بانوان با غیرت فوتبال بانوان، بدون هیاهو و با تمام وجود برای ایران بازی کردند.خطاب به چند نفری که در میان 90 میلیون ایرانی از این صعود شیرین ناراحت و مغموم شده اند،می گویم که برای این تیم نمی توانید حاشیه درست کنید چون این بچه ها در قلب مردم جای دارند.ظاهرا برای این گروه معدود این پیروزی نه به عنوان افتخار ملی، بلکه باعث آزردگی شده است.در عوض از آنها می خواهم آرامش خود را حفظ کنند و با این تیم محبوب و دوست داشتننی و کادر فنی لایق و بازیکنان متعصبش بد نکنند.

شجاعی:کسی نمی تواند برای تیم ملی بانوان حاشیه سازی کند/این پیروزی متعلق به 90 میلیون ایرانی بود

وی اضافه کرد: تیم هنوز به ایران نیامده بود و همه در حال تبریک صعود بودند که عنوان کردند جعفری از تیم بانوان جدا شده است.موضوع تکذیب شد.رفتند سراغ پاداش.دوباره این هم رد شد.حالا جور دیگر...به هر حال باید گفت کینه ورزان علیه تیم ملی بانوان مشغول کارند!البته مردم و هواداران تیم ملی توجهی به این گروه مغرض ندارند.

 شجاعی در پایان گفت: فوتبال بانوان ایران  در راس برنامه های فدراسیون قرار دارد و این فرایند چیزی نیست که  با شایعه و تهمت متوقف شود. تیم ملی ما امروز نماد ایستادگی و مقاومت است. موفقیتی که در شرایط بحرانی کشور، رقم خورد، سند محکمی بر ظرفیت بالای دختران این سرزمین است. این پیروزی و پیروزی های آتی هم متعلق به همه جامعه فوتبال و مردم گرانقدرمان است،حتی شما دوست عزیز!

240
قاب خاطرات
240
گزارش تصویری
240
ویدئوها
240
آخرین اخبار

حکیم:نمی توان واقعیت را تغییر داد؛ همه چیز عیان است

تصاویری از دیدار ملوان بندر انزلی و شمس آذر قزوین

تصاویری از دیدار تیم های گل گهر سیرجان و ذوب آهن اصفهان

تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان‌

اعلام داوران هفته هشتم لیگ برتر فوتبال بانوان

وفاق ملی برای سربلندی فوتبال ایران

روزنامه فدراسیون/شماره 240

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های استقلال ایران و الوحدات اردن

عیادت کادرفنی تیم ملی فوتبال ساحلی از امیری زاده

آگهی مناقصه بین المللی (مرحله پیش ارزیابی)

240
پربازدیدترین ها

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر

توسلی: ما آماده ایم تا جهان را شگفت‌زده کنیم

تیم ملی فوتسال عازم عربستان شد

گزارش تصویری از بازگشت تیم ملی فوتسال جوانان

قرعه کشی جام حذفی مرحله یک شانزدهم

گزارش تصویری تمرین امروز شنبه تیم ملی نوجوانان

گزارش تصویری دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال بانوان با هیات فوتبال خراسان رضوی

اعلام محل برگزاری بازی تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان

گفت و گو با سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان

240
240