تعداد بازدید: ۲۱۳۹
کد خبر: ۲۵۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱

دیدار صمیمانه رئیس فدراسیون با نماینده ولی فقیه در یاسوج

رئیس فدراسیون در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی فقیه در شهر یاسوج دیدار کرد.

دیدار صمیمانه رئیس فدراسیون با نماینده ولی فقیه در یاسوج

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی تاج در دیدار با آیت ا.. سیدنصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج گفت: امروزه در دنیا بسیاری از کشورها قدرت خود را با فوتبال به رخ می‌کشند و در فوتبال سرمایه‌گذاری جدی می‌کنند.

وی با اشاره به عظمت کنگره فیفا گفت: تنها کنگره و مجمعی که از سازمان ملل هم بیشتر عضو دارد کنگره فیفا است. دستورات اجرایی فیفا همگی ضمانت اجرایی دارند.فوتبال حتی حرف اول را در پوشش های رسانه ها می‌زند و امروزه ارزان‌ترین فیلمی که در صدا و سیمای ما پخش می‌شود فوتبال است بیشترین مخاطبان فوتبال نیز جوانان و نوجوانان و عمدتاً زیر ۳۰ سال هستند.

رئیس فدراسیون فوتبال در بخش دیگری از اظهارات خود در نشست با نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:فوتبال هر هفته یک و نیم میلیون نفر را در کشور به ورزشگاه‌ها می‌کشاند این در حالی است که ما برای این حضور پول هم از آنها می‌گیریم.

رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: در همین ماه مبارک رمضان هر شب بیش از ۲ میلیون نفر وارد سالن‌های فوتسال شدند و اوقات فراغت خود را پشت سر می‌گذاشتند. شور و نشاط عجیبی ایجاد شده بود.

متولی فوتبال کشور در ادامه با قدردانی از نماینده ولی فقیه و امام جمعه یاسوج اظهار کرد در دوره قبلی کنگره با هماهنگی با رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین و برای محکوم کردن جنایات غزه به همراه مراکش و برخی از کشورهای دیگر قرار شد هنگام صحبت نماینده رژیم غاصب صهیونیستی جلسه را ترک کنیم که این موضوع در نماز جمعه شهر یاسوج توسط امام جمعه محترم بیان شد و از همین جا از ایشان قدردانی می‌کنم.

 

 

ارسال نظر
235
قاب خاطرات
235
گزارش تصویری
235
ویدئوها
235
آخرین اخبار

اعلام محل برگزاری بازی تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان

اعلام آرای کمیته استیناف

گزارش تصویری دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال بانوان با هیات فوتبال خراسان رضوی

پیروزی ملی پوشان فوتسال بانوان در دیدار دوستانه

شریف: این قهرمانی حاصل غیرت، تعصب و اتحاد بود

صدور جدید آرای استیناف

اعزام تیم ملی فوتسال مطابق مقررات کمیته ملی المپیک بود

الگوبرداری فاطمه شکرانی از فرزانه توسلی

اعلام دو رای کمیته استیناف

اعلام زمان قرعه کشی یک شانزدهم و تغییرات مسابقات مرحله سوم جام حذفی

235
پربازدیدترین ها

شمس: افغانستان روح جوانمردی را رعایت نکرد

ایران با وجود شایستگی نایب قهرمان شد/ مدال نقره بر گردن شاگردان صانعی

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

صانعی: زورمان به بازیکنان بزرگسال افغانستان نرسید/ کار کردن با رده سنی ۱۶ سال سخت است

صعود شیرین تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران به فینال مسابقات

اعلام اسامی داوران بازی تراکتور و پرسپولیس

اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر

معارفه اعضای جدید کمیته بدوی و استیناف برای چرخه2026/27

فهرست ۲۹ نفره تیم ملی نوجوانان برای اردوی تهران

کاروان تیم ملی فوتسال دختران وارد تهران شد

235
235