تعداد بازدید: ۱۴۶۳
کد خبر: ۲۵۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
سرپرست کمیته داوران:

لیگ یک همچنان با VAR پیگیری می شود

سرپرست کمیته داوران گفت: قضاوت های خوبی را دیدیم که از VAR هم به درستی استفاده شد. از این سیستم در لیگ یک همچنان استفاده خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اسماعیل صفیری سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت بازی‌های هفته بیست و هشتم فصل جاری لیگ برتر گفت: خوشبختانه هیچ یک از داوران اشتباه منجر به تغییر نتیجه بازی نداشتند و قضاوت‌های خیلی خوبی را از تیم‌های داوری شاهد بودیم که نشان از پختگی آنها دارد.

وی درباره پنالتی های گرفته شده در هفته جاری تاکید کرد: آقای عرب براقی در جریان بازی استقلال و آلومینیوم اراک به درستی تصویر مرتبط با خطای هند بازیکن را ز سیستم VAR بازدید کرد. صحنه خطا طوری بود که نیاز به دقت در صحنه بازبینی داشت که به درستی اعلام پنالتی هم شد.

صفیری درباره پنالتی ثانیه‌های پایانی تراکتور مقابل شمس آذر قزوین تاکید کرد: داور به درستی اعلام پنالتی کرد اما برای اینکه احتمال کارت قرمز را حفظ کند از VAR استفاده کرد که پس از بازبینی صحنه به درستی تشخیص خطای پنالتی داد.

او درباره صحنه بحث برانگیز در بازی سپاهان اصفهان و ملوان بندرانزلی در جام حذفی مبنی بر عدم دادن کارت زرد به دورازه بان ملوان پس از پایان ضربات پنالتی گفت: ابتدا به ساکن باید بگویم داور کارت زرد نشان نداده است. چرا که شادی پس از گل طبق ماده 12 قانون داوری، تنها در صورتی منجر به دادن اخطار می گردد که ناشی از درآوردن پیراهن برای اجرای شادی پس از گل باشد. در حقیقت هیچ اعتراض یا موضوع دیگری در این صحنه نیست و داور هم به هیچ وجه به دروازه بان کارت زرد نشان نداده است که تصمیم درستی بود.

سرپرست کمیته داوران درباره ادامه حضور VAR در لیگ دسته اول فوتبال کشور یادآور شد: این هفته هم بازی پیکان و سایپا را با استفاده از سیستم داور ویدئویی پوشش می‌دهیم تا در بازی‌های حساس در هفته‌های پایانی از این سیستم بهره برده باشیم.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تمربن ملی‌پوشان فوتسال در فضایی پرشور با میهمانان ویژه

پیروزی پر گل تیم ملی فوتبال دختران نوجوان مقابل تیم جوانان شاهین کرمان

اعلام داوران هفته نخست لیگ برتر فوتسال بانوان

گزارش تصویری جلسه امروز هیات رئیسه

صحبت های سخنگوی فدراسیون در خصوص جلسه آنلاین هیات رئیسه

حضور تیم ملی فوتسال جوانان در روسیه 

پیام تسلیت فدراسیون

دروازه‌بان جام جهانی به اردو دعوت شد

جلسه آسیب شناسی سه هفته لیگ برتر برگزار شد

ترکمان: بازیهای بسیار سختی داریم

پربازدیدترین ها

شهرداری بندرعباس قهرمان لیگ برتر فوتبال ساحلی بانوان شد

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر

اعلام اسامی بازیکنان برای اردوی انتخابی تیم ملی نوجوانان

صعود مقتدرانه امیدهای ایران با پیروزی مقابل امارات

اعلام ترکیب تیم ملی امید ایران مقابل امارات

تصاویری از دیدار ماشین ایستا و پرسپولیس

پس از سلام نظامی ملی‌پوشان هجمه‌های هماهنگی به تیم ملی وارد شد

بازگشت دو داور الیت به لیگ برتر

اعلام زمان بازگشت تیم ملی امید به ایران

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ یک