تعداد بازدید: ۵۰۹۴
کد خبر: ۲۴۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
برگزاری اختتامیه سمینار دانش‌‌افزایی نیم فصل

صفیری: تاج روی آمادگی جسمانی داوران تاکید دارد

مراسم اختتامیه سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران و کمک داوران لیگ برتری برگزار شد.

صفیری: تاج روی آمادگی جسمانی داوران تاکید دارد

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مراسم اختتامیه سمینار دانش افزایی داوران و کمک داوران لیگ برتری در نیم فصل این رقابت‌ها از ساعت ۱۵ امروز در هتل مشیر الممالک یزد برگزار شد.

صفیری: رئیس فدراسیون روی آمادگی جسمانی داوران تاکید دارد

اسماعیل صفیری، سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن تبریک روز پدر، خیر مقدم به حضار و تشکر از رئیس فدراسیون، رئیس هیات استان یزد و مسئولان ورزش‌وجوانان استان در این مراسم عنوان داشت: کلاس نیم‌فصل دانش‌افزایی لیگ برتر با دعوت از ۶۴ کمک‌داور و ۴۹ داور شروع شد که از میان ۴۹ داور، ۲ داور در سمینار پایانی AFC و یک کمک‌داور به‌دلیل یک ضایعه تاسف‌بار، در مراسم حاضر نبودند.

وی افزود: اولین برنامه ما تست آمادگی‌ جسمانی به‌دنبال تاکید فراوان مدیریت فدراسیون بود. داور برای قضاوت در بالاترین سطح کشور باید از بالاترین سطح آمادگی‌جسمانی برخوردار باشد که این موضوع خط قرمز ماست.

سرپرست کمیته داوران در ادامه عنوان کرد: در این تست ۱۱ داور و ۹ کمک‌داور موفق به پاس‌کردن تست نشدند اما سایرین تست را با قدرت پاس کردند و از روز دوم کلاس تئوری را برگزار کردیم؛ با تاکید ویژه بر VAR. سیمولاتور مخصوص VAR را نصب کردیم و کلیه کلیپ‌های مربوط به این موضوع را با حضور داوران بررسی و مرور کردیم. نکاتی برای پیش‌رفت گفته و تبادل‌نظر شد که به اشتراکات بسیار خوبی رسیدیم.

صفیری تاکید کرد: VAR یک پدیده نوظهور در لیگ ماست اما داوران ما تا نیم‌فصل، پیش‌رفت بسیار خوبی داشتند. تیم‌ها کم‌تر آسیب داوری دیدند. با وجود استفاده نیروی‌انسانی از وسایل الکترونیکی، ضریب خطا صفر نمی‌شود.

سرپرست کمیته داوران گفت: کوتاه‌ترین داور برای داوران است. دست تعامل سمت مدیران‌عامل، مربیان و رسانه‌ها دراز می‌کنیم. شریف‌ترین و سالم‌ترین افراد جامعه فوتبال ما همین داوران هستند.

خسروی: رودربایستی‌ها در بخش داوران برداشته شد


علی خسروی، عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال در این مراسم با تشکر از ریاست فدراسیون گفت: در زمان این کمیته داوران افراد زیادی وارد لیست بین‌المللی شدند، VAR به ایران آمد، رودربایستی‌ها برداشته شد و داور زن به اتاق VAR آمد. ما به شما و این داوران افتخار می‌کنیم.

بنیادی‌فر: افرایش دستمزدها خوب بود اما امیدوارم بهتر شود

موعود بنیادی‌فر، داور بین‌المللی فوتبال ایران گفت: از برگزاری کلاس در استان تاریخی یزد خوش‌حال و متشکرم. کلاس خیلی‌خوب و با شرایط تست واقعاً خوبی داشتیم. افزایش دستمزدها بسیار خوب بود و امیدوارم بهتر از این‌ها هم رخ بدهد. ان‌شالله با این کلاس، نیم‌فصل دوم را محکم‌تر جلو ببریم و با دل‌گرمی مجموعه فدراسیون بتوانیم بهتر پیش برویم. امیدواریم در نیم‌فصل دوم بازی‌های بیش‌تری با VAR برگزار شود.

پس از صحبت‌های ریاست فدراسیون فوتبال در این سمینار از سید حسن حسینی و سید امیر هاشمی، ۲ داور پیشکسوت تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر
291
قاب خاطرات
291
گزارش تصویری
291
ویدئوها
291
آخرین اخبار

گزارش تصویری/پایان مرحله نخست اردوی استعدادیابی فوتسال دختران

پیام تسلیت 

گزارش تصویری/دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و عربستان (آلبوم شماره ۲)

صعود ایران به مرحله حذفی رقابت‌ها با برتری مقابل عربستان

اعلام اسامی دور دوم انتخابی تیم فوتبال جوانان از استان های مختلف

گزارش تصویری/دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و عربستان

جلسه فنی ملی‌پوشان فوتسال برای رویارویی با عربستان

گزارش تصویری/ دیدار تیم‌های ملوان بندرانزلی و چادر ملو اردکان

حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال در دیدار ملارد و هیات فوتبال خراسان رضوی

گزارش تصویری/دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و مالزی

291
پربازدیدترین ها

مجمع عمومی ‌هیات فوتبال کردستان برگزار شد

صعود ایران به مرحله حذفی رقابت‌ها با برتری مقابل عربستان

اعلام اسامی داوران هفته هجدهم لیگ برتر

اعلام اسامی 33 بازیکن برای دور جدید انتخابی تیم ملی جوانان

ابلاغیه های کمیته انضباطی      

اعلام اسامی داوران هفته نوزدهم لیگ یک

صدور آرای وضعیت برای تیم های لیگ برتری

حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال در دیدار ملارد و هیات فوتبال خراسان رضوی

پیروزی تیم ملی ایران مقابل مالزی / گام اول محکم برداشته شد

اعلام اسامی دور اول انتخابی تیم ملی جوانان از لیگ برتر کشور در بهمن ماه

291
291