تعداد بازدید: ۱۶۹۲
کد خبر: ۲۳۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴

چشمی: اول صعود به جام جهانی، بعد از آن برنامه‌ریزی برای موفقیت در جام جهانی

روزبه چشمی می‌گوید پس از صعود به جام جهانی، برنامه‌ریزی برای موفقیت در جام جهانی آغاز می‌شود.
چشمی: اول صعود به جام جهانی، بعد از آن برنامه‌ریزی برای موفقیت در جام جهانی
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،روزبه چشمی در گفت‌وگو با بخش رسانه‌ای تیم ملی با اشاره به دو بازی مهم تیم ملی مقابل کره شمالی و قرقیزستان تاکید کرد: دو بازی بیرون از خانه پیش‌رو داریم و باید با آمادگی کامل به مصاف رقبا برویم. مانند چند بازی گذشته تیم ملی  امیدوارم با دست پر از میدان خارج شویم و خودمان را به جام جهانی نزدیک‌تر کنیم. صعود به جام جهانی با همت کادر فنی و بازیکنان و با دعای مردم در دسترس است تا ان‌شاءالله پس از آن به موفقیت در این رقابت‌ها فکر کنیم.
 
چشمی در خصوص دعوت مجدد خودش به اردوی تیم ملی و اینکه همواره عملکردش زیرنظر کادرفنی تیم ملی است گفت: خدا راشکر می‌کنم که دوباره به تیم ملی دعوت شدم. مثل همیشه تمام تلاشم را میکنم که بهترین عملکرد را داشته باشم. اگر نیاز باشد بازی کنم و هر اتفاقی بیفتد تمام توانم را می‌گذاریم. مهم موفقیت تیم ملی است و همانطور که گفتم ان‌شاءالله بتوانیم این دو بازی را هم با برد پشت سر بگذرانیم و صعودمان به جام جهانی را قطعی کنیم و اتفاق‌های خوب را برای مرحله بعدی رقم بزنیم.
 
بازیکن تیم ملی با اشاره به هدف‌گذاریی‌های تیم ملی برای آینده تصریح کرد: اول باید صعودمان به جام جهانی را قطعی کنیم بعد از آن برنامه‌ریزی تیم ملی باید صعود به مرحله دوم جام جهانی باشد. ان‌شاءالله بتوانیم از مرحله اول صعود کنیم و برنامه‌ریزی برای مرحله دوم باشد اما مهم و اول باید این دو بازی پیش را ببریم  و بتوانیم به جام جهانی صعود کنیم.
 
چشمی با اشاره به شرایط آمادگی خودش گفت: خدا راشکر  بعد از یک مصدومیت الان آماده‌ام. ان شاءالله که بتوانم به تیم ملی کمک کنم.
270
قاب خاطرات
270
گزارش تصویری
270
ویدئوها
270
آخرین اخبار

صدور دستور موقت برای مشوق تیم چادر ملو اردکان

حضور مدرس آمادگی جسمانی ایرانی در سمینار داوران بانوان CAFA

اعلام اسامی محرومان هفته چهاردهم لیگ برتر

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

اعلام سه رای لیگ فوتبال ساحلی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/اتاق فکر برای تیم ملی؛ وقت هم‌نشینی است

زارعی: باشگاه‌های فوتبال نباید در رشته‌های دیگر فعال باشند

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره 270/مردی بدون فریاد و بدون خودنمایی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

روزنامه فدراسیون/شماره270

270
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام زمان و مکان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر

اعلام حمایت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن از تیم ملی در آستانه مسابقات جهانی

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان در مرکز ملی

اعلام اسامی داوران هفته پانزدهم لیگ یک

اعلام اسامی گروه دوم انتخابی تستی تیم ملی جوانان

حریف آسان بی‌معناست/ به چهار بازی تدارکاتی قدرتمند نیاز داریم

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان

270
270