تعداد بازدید: ۳۱۶۶
کد خبر: ۱۴۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۲

به احترام شهدای چوار و با حضور هیات رئیسه فدراسیون در ایلام:روز صلح و فوتبال؛ پیشنهاد فدراسیون فوتبال برای درج در تقویم

رئیس فدراسیون فوتبال گفت:پیشنهاد نامگذاری روز ۲۳ بهمن،روز بمباران زمین چوار را با عنوان روز «صلح و فوتبال» ارائه کرده ایم.

به احترام شهدای چوار و با حضور هیات رئیسه فدراسیون در ایلام:روز صلح و فوتبال؛ پیشنهاد فدراسیون فوتبال برای درج در تقویم

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،رئیس و اعضا هیات رئیسه فدراسیون شنبه شب با حضور در استانداری  ایلام با استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران وزارت ورزش و جوانان،جمعی از پیشکسوتان و اعضای هیات فوتبال ایلام دیدار و گفت و گو کردند.

در این نشست،مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال با تشکر از میزبانی صورت گرفته، گفت: این نخستین جلسه‌ای است که همه اعضای هیات رئیسه فدراسیون در یک استان حاضر می‌شوند و دلیل این رویکرد احترام به مقام شامخ شهداست.

وی ادامه داد: فدراسیون پیشنهاد نامگذاری روز ۲۳ بهمن،روز بمباران زمین چوار را با عنوان روز «صلح و فوتبال» را از طریق دپارتمان مسئولیت اجتماعی و نظارت دبیرکل فدراسیون به شورای فرهنگ عمومی ارائه داده و امیدواریم این طرح به زودی تصویب شود.

رئیس فدراسیون، با ذکر این نکته که دختران فوتبالیست و فوتسالیست ایلامی سهم مطلوبی در تیم‌های ملی دارند گفت: این برای استان ایلام‌ یک افتخار است و نشان‌دهنده ظرفیت بالای منابع انسانی است.با این وجود توسعه فوتبال نیازمند مدیریت بودجه‌ای بسیار دقیق است.

در ابتدای این نشست،دکتر حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام با عرض خیر مقدم به هیات اعزامی از فدراسیون فوتبال گفت: قدردان شما عزیزان هستم که به پاسداشت سالگرد حادثه زمین چمن چوار به این استان تشریف آوردید. این حادثه غمبار هر انسانی را سوگوار می‌کند.

وی گفت: این استان ظرفیت فوق‌العاده‌ای دارد اما لازم است به آن یک نگاه ویژه شود،حضور شما را به فال نیک می‌گیریم تا به توسعه «صنعت فوتبال» کمک کنید.

درهمین حال،سارا فلاحی و علی اکبر بسطامی،دو نماینده استان ایلام در مجلس شورای اسلامی  نیز در سخنانی توقعات و انتظارات خانواده فوتبال استان را ابراز کردند.

ضمن اینکه،محمدرضا ساکت عضو هیات رئیسه  فدراسیون هم در این نشست پیشنهاداتی چون ساخت یادمان شهدای چوار، تهیه کتاب و مستندات دو زبانه واقعه چوار، برگزاری مسابقه به یادبود این روز و میزبانی موزه سپاهان از مستندات این واقعه را ارائه کرد.

در انتهای این نشست رئیس فدراسیون، پیراهن تیم ملی را به استاندار ایلام اهدا کرد.

گفننی است،هیات اعزامی فدراسیون برای نخستین بار به منظور پاسداشت سی‌وششمین سالگرد شهادت ۱۵ تن از حاضران زمین چمن چوار به استان ایلام سفر کرده‌اند.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی امید ایران

قدردانی رئیس فدراسیون از صدا و سیمای خراسان جنوبی

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ساحلی

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر فوتسال

پایان تمرینات یک هفته ای ملی پوشان فوتسال در کمپ تیم های ملی

برگزاری آزمایش های پزشکی ویژه فوتبال نویسان در روز خبرنگار

گزارش تصویری دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال دختران زیر 20 سال با ستارگان اردلان

اعلام رای کمیته استیناف

اردلان اسامی بازیکنان اعزامی را اعلام کرد

قضاوت داوران ایرانی در رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های فوتسال آسیا

پربازدیدترین ها

بیانیه کمیته استیناف

انجام تست پزشکی تیم ملی دختران زیر ۲۰ سال در ایفمارک

تاج: هواداران فوتبال در انتظار تحول در شیوه ها و سیستم های اجرایی در فوتبال هستند

برنامه کامل فصل ۲۵ لیگ برتر فوتبال

اعلام رای کمیته استیناف

گزارش تصویری از تمرین پرانرژی و شاداب ملی پوشان فوتسال

تاج: از هوش مصنوعی استفاده می کنیم؛ روی بازی های لیگ نظارت داریم

اعلام برنامه مسابقات هفته های اول و دوم لیگ برتر

گزارش تصویری از مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران

تصمیمات نهایی دپارتمان صدور مجوز باشگاهی برای باشگاههای لیگ یک