- هدف من این است که بهترین بازیکن جهان شوم/ برای بازی مقابل برزیل هیجان دارم
- انتصاب سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون
- وداع با سیم خاردار فوتبال ایران
- گزارش تصویری مراسم تجلیل از بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا
- برگزاری سومین جلسه کمیته آموزش فدراسیون در سال ۱۴۰۴
- ایران و مراکش در گروه مرگ مسابقات فوتسال همبستگی کشورهای اسلامی
- دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر
- مظفر: حضور در این رویداد را تجربهای ارزشمند و افتخارآفرین برای فوتسال زنان ایران می دانم
- برگزاری اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسال بانوان
- حضور مظفر در همایش سالیانه فیفا؛ افتخاری دیگر برای فوتسال بانوان ایران
- بیانیه فدراسیون
- تشریح جزئیات جلسه مهم امروز کمیته امور استان ها
- جلسه سرمربی و مدیران تیم ملی امید با رئیس فدراسیون
- اعلام آنالیز رسمی کمیته داوران درباره صحنه دیدار ذوب آهن و فولاد خوزستان
- مظفر: پیروزی برابر روسیه گامی بزرگ در مسیر آمادهسازی برای جام جهانی بود
خسروی: درس اول قضاوت، شجاعت است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، علی خسروی در ابتدا کفت: من دقیقا هزار قضاوت در همه رده های کشوری حتی فوتسال داشتم. امروز به این نتیجه رسیدم که اگه قرار به انجام کاری برای داوری کشور باشد، با همین تیم مدیریتی و کمیته داوران است.
وی خطاب با داوران حاضر در دوره دانش افزایی گفت: من ٢۴٠ قضاوت شما را دیدم و کارشناسی کردم و عملکرد شما برایم بسیار مهم است.
عضو کمیته داوران افزود: آرزوی من حضور فردی مثل ماجدی در فوتبال بود چون امثال او تمام شرایط فوتبال را دیدند و درك كردند.
صحبتهای امروز کامرانی فر انصافا درست است و برای اخذ مجوز VAR همه اقدامات لازم را انجام دادند و منتظر تایید نهایی هستند. من شهادت مى دهم در اين خصوص هيچ كوتاهى انجام شده و كم كارى نشده اما بايد مراحل نهايى انجام شود و مجوزهاى لازم را دريافت كنند چون مى دانيم همه چيز تنها در دست فدراسيون نيست. در این دوره بايد بگويم فضا بسیار باز شده و همدلی خوبی ایجاد شده است.
وی در پایان گفت: در نهايت بايد بگويم اولین درس قضاوت شجاعت است و از شما می خواهم با شجاعت به قضاوت بپردازید.




