تعداد بازدید: ۱۶۶۲
کد خبر: ۱۱۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱

آرای انضباطی استقلال و پرسپولیس

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های استقلال و پرسپولیس تهران صادر کرد.

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، با اعلام کمیته انضباطی درباره تخلف انتسابی فرهاد مجیدی و روزبه چشمی، سرمربی و بازیکن تیم استقلال تهران مبنی بر نقض ماده 71 مقررات انضباطی از طریق انجام مصاحبه بعد از دیدار برابر تیم نساجی مازندران، از سری رقابتهای جام حذفی کشور و با توجه به محتویات پرونده و مطالب ابرازی در مصاحبه در خصوص فرهاد مجیدی، نظر به اینکه بر اساس ماده 71 مقررات انضباطی توهین و افترا نسبت به شخص حقیقی صراحتا مطالبی بیان نشده است، بر همین اساس حکم به برائت وی صادر می شود.

روزبه چشمی نیز به دلیل مصاحبه که بیانگر مطالب کذبی علیه داور مسابقه بود، به پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

* کمیته انضباطی در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس تهران علیه اعضای کمیته داوران فدراسیون فوتبال و سید مهدی سید علی، داور دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال تهران در روز 26 اسفندماه 1400، مبنی بر تقصیر کمیته داوران در انتخاب سید علی به عنوان داور مسابقه و اشتباهات ایشان در طول مسابقه، اعلام کرد با توجه به مجموع محتویات پرونده و چیدمان و انتخاب داوران از اختیارات قانونی کمیته داوران بوده از طرفی تصمیمات اتخاذ شده توسط داوران در زمین مسابقه نهایی است و تنها اثارانضباطی این تصمیمات قابل بررسی در رکن قضایی میباشد و نظر به اینکه از سوی شاکی دلیلی بر وقوع تخلف انضباطی وجود ندارد، در نتیجه به لحاظ عدم احراز تخلف، مستند به ماده95 مقررات انضباطی مصوب 1397، حکم بر رد شکایت صادر می شود.

این رای ظرف مدت 7روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی نزد کمیته استیناف است.

*در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس تهران علیه بهزاد غلامپور و محمد دانشگر مبنی بر بدرفتاری در مقابل بازیکن تیم مقابل و توهین از سوی نامبردگان در پایان نیمه اول و پایان دیدار دو تیم استقلال تهران و پرسپولیس در تاریخ  26 اسفندماه 1400، کمیته انضباطی اعلام کرد که با توجه به محتویات پرونده، نظر به اینکه تخلفات بهزاد غلامپور به موجب دادنامه شماره 1938 کمیته انضباطی تصمیم گیری شده و موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار است. لذا موجبی جهت رسیدگی مجدد وجود ندارد  و مستند به ماده 25 مقررات انضباطی، قرار توقف رسیدگی صادر می شود.

در خصوص محمد دانشگر نیز با توجه به اینکه اقدام وی خارج از مصادیق اعمال و رفتار توهین آمیز تشخیص داده می شود و در موارد مشابه قبلی نیز این اقدام رفتاری توهین آمیز تلقی نگردیده است در نتیجه مستند به ماده 95 مقررات انضباطی، حکم به برائت ایشان صادر می شود.

این رای ظرف مدت 7روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی نزد کمیته استیناف است.

 

 

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

استادیوم‌های دوستدار خانواده؛ تحقق یک رویا + عکس‌ها

تسلیت اینفانتینو به مهدی تاج بابت درگذشت مرحوم مصطفوی

روایت رییس دپارتمان داوری از قضاوت داوران در گام نخست لیگ برتر

صحبت های سرپرست دپارتمان وی ای آر در خصوص بازی چادرملو_فولاد خوزستان

ابلاغیه کمیته انضباطی

صدور ابلاغیه برای مدیر حقوقی باشگاه استقلال

طاهری: قرارداد هیچ باشگاهی بالاتر از سقف تعیین شده ثبت نمی شود

اعلام آرای کمیته استیناف

فدراسیون فوتبال حامی تولیدکننده داخلی توپ فوتبال

صدور دو ابلاغیه کمیته اخلاق

پربازدیدترین ها

گفت و گو با محسن حکیم و موعود بنیادی فر در خصوص برگزاری سمینار تخصصی استاندارسازی و ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر

اعلام اسامی داوران روز نخست در هفته اول لیگ برتر

پسران فوتسال در راه روسیه

اعلام اسامی داوران روز سه شنبه لیگ برتر

اطلاعیه دوره مربیگری دروازه بانی A فوتبال

اعلام محل برگزاری دیدار دو تیم تراکتور و استقلال از هفته اول لیگ برتر

اعلام مصوبات کمیته داوران برای قضاوت در لیگ یک و دو

آزمون داوران فوتبال بانوان برگزار شد

همه آنچه در مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر فوتسال بانوان گذشت 

نیلوفر اردلان: این تورنمنت برای ما یک دانشگاه بود