- گزارش تصویری تمرین امروز شنبه تیم ملی نوجوانان
- توضیحات مسئول کارگروه VAR به نحوه استفاده از سیستم در جریان مسابقه
- اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر
- پیام تبریک رئیس فدراسیون
- لیست نهایی شاگردان شمسایی اعزامی به عربستان
- هدف من این است که بهترین بازیکن جهان شوم/ برای بازی مقابل برزیل هیجان دارم
- انتصاب سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون
- وداع با سیم خاردار فوتبال ایران
- گزارش تصویری مراسم تجلیل از بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا
- برگزاری سومین جلسه کمیته آموزش فدراسیون در سال ۱۴۰۴
- ایران و مراکش در گروه مرگ مسابقات فوتسال همبستگی کشورهای اسلامی
- دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر
- مظفر: حضور در این رویداد را تجربهای ارزشمند و افتخارآفرین برای فوتسال زنان ایران می دانم
- برگزاری اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسال بانوان
- حضور مظفر در همایش سالیانه فیفا؛ افتخاری دیگر برای فوتسال بانوان ایران
برگزاری جلسه کمیته فوتسال
به گزارش وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اعضای کمیته پیرامون استعدادیابی در فوتسال و لزوم مشارکت تمامی استان ها به خصوص استان های فعال در زمینه فوتسال به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سید محمد ناظم الشریعه در خصوص دو بازی دوستانه با ایتالیا و تغییر نسل و جوان سازی شاکله تیم ملی فوتسال گزارشی ارائه کرد.
تشکیل تیم های پایه فوتسال مورد بحث قرار گرفت و قرار شد تیم زیر 19 سال که مسابقات کافا را در پیش دارد، تشکیل شود. این بازی ها از 20 الی 30 بهمن ماه در قرقیزستان بر گزار می شود.
اعضای کمیته فوتسال در رابطه با تعیین سرمربی تیم زیر 19 سال به بحث و تبادل نظر پرداختند.
اعضای کمیته فوتسال پیرامون سفر اینفانتینو به ایران صحبت کردند و مقرر شد درخواست ها و نیازهای فوتسال طی نامه ای به سمع و نظر رئیس فیفا برسد.
اعضای کمیته فوتسال پیرامون لزوم توسعه فوتسال و فلسفه تصمیم گیری ها در این رشته به گفت و گو پرداختند. مقرر شد هر سه تیم فوتسال بزرگسالان و امید و زیر 19 سال با یک تفکر و نقشه راه به فعالیت بپردازند و ارتباط منسجمی بین این تیم ها برقرار باشد.




