تعداد بازدید: ۱۸۷۹
کد خبر: ۱۰۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
نگاه فدراسیون عزیزی خادم به فوتبال بانوان تغییر کرده است

مهینی: صعود دختران به جام ملت ها کمتر از قهرمانی نبود

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان بانوان می گوید امیدوارم یکبار دیگر بتوانیم چهره دیگری از فوتبال بانوان ایران را در آسیا نشان دهیم.
مهینی: صعود دختران به جام ملت ها کمتر از قهرمانی نبود

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، شادی مهینی درباره حضور تیم ملی فوتبال بانوان در مسابقات جام ملتهای آسیا عنوان کرد: باعث خوشحالی و افتخار است که تیم ملی فوتبال بانوان ایران برای اولین بار در این رقابتها شرکت می کند و بدون تردید این حضور حاصل تلاش فدراسیون فوتبال، مربیان زحمت کش باشگاه ها و تیم های ملی رده پایه است. برکسی هم پوشیده نیست تلاش های شبانه روزی کادر فنی و بازیکنان با توجه به زمانی بسیار کوتاهی که داشتند نتیجه خوبی را در مرحله مقدماتی رقم زد.

مهینی با اشاره به حریفان همگروه ایران اضافه کرد: ملی پوشان کشورمان رقابت های سختی پیش رو دارند و باید در یک جدال نابرابر مقابل تیم هایی به میدان بروند که به لحاظ آمادگی جسمانی وضعیت بهتری دارند و با انجام بازی های تدارکاتی زیاد، وارد این مسابقات می شوند. همه می دانیم بانوان ایران برای رسیدن به این مرحله اردوها و تمرینات سختی را پشت سر گذاشته اند و مطمئنا مثل همیشه عملکرد قابل قبولی خود از به نمایش می گذارند. امیدوارم یکبار دیگر بتوانیم چهره دیگری از فوتبال بانوان ایران را در آسیا نشان دهیم.

وی در ادامه به برنامه ریزی های فدراسیون فوتبال در حوزه فوتبال بانوان هم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه نگاه جنسیتی در فدراسیون برداشته شده و این شرایط برای فوتبال بانوان هم فراهم شده تا با برنامه ریزی بهتر راهی مسابقات شوند. در فدراسیون عزیزی خادم نگاه به فوتبال بانوان عوض شده است و تمام تیم های ملی در یک شرایط مساوی و با آرامش خاطر روی کار خود تمرکز می کنند.

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوان اضافه کرد: به نظرم نفس حضور و راهیابی تیم برای نخستین بار به جام ملت های آسیا برای فوتبال بانوان ما به نوعی یک قهرمانی به شمار می آید و کمتر از آن نیست. امیدوارم این روند در تیم های ملی فوتبال پایه بانوان نیز رقم بخورد و شاهد رشد و شکوفایی ملی پوشان در رقابت های بین المللی باشیم.

مهینی در پایان در خصوص استعدادیابی دختران زیر 16 سال هم گفت: این اردوها از آبان ماه به شکل شهرستانی و بعد استانی برگزار شد و در آذرماه از هر استان یک تیم 10 نفره از استعدادهای برتر این رشته به فدراسیون معرفی شدند. در گام بعدی اردوهای منطقه ای را برگزار کردیم که در هر منطقه نیز بین سه تا پنج استان حضور دارند و اردوی منطقه هشت کشور با حضور استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان، همدان و لرستان به میزبانی کرمانشاه برگزار شد. همچنین این موضوع باعث شده تا استعدادیابی روی رده های پایه در سال جاری به شکل جدی تری در دستور کار قرار گیرد که این موضوع نشان از نگاه مثبت و خوبی است که بر فوتبال بانوان حاکم شده است. از سال 97 تاکنون در این رده سنی شاهد ظهور استعدادهای بسیار خوبی در کشور بودیم.

263
قاب خاطرات
263
گزارش تصویری
263
ویدئوها
263
آخرین اخبار

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد

تصاویری پیش از آغاز قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال

گزارش تصویری رونمایی از جام جهانی در آمریکا

تصاویری از نیمه نخست دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال

آرسن ونگر: فیفا تصمیم درستی برای افزایش تیم‌ها در جام جهانی گرفت

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال

اعلام داوران هفته پنجم لیگ برتر فوتسال بانوان

روز موعود برای زندگی در خرداد

263
پربازدیدترین ها

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی

تصاویری دیگر از دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و ایتالیا

سورپرایز ویژه برای استقلال و پرسپولیس 

263
263