- در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است
- دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید
- حضوری که دیده شد، حتی بدون صعود
- توجه ویژه دنیا به دختران فوتسال ایران
- از جام جهانی تا تورنمنت جهانی
- اعلام اسامی داوران قضاوت کننده در هفته هفتم لیگ برتر فوتسال بانوان
- تاج: ناصر حجازی تا همیشه زنده است
- حجازی اسطورهای فراتر از شیرجهها
- تولد گلبرگ مغرور؛ مردی شبیه به هیچکس
- اَبَر مرد فوتبال ایران، آقای خاص
- چالشهای چندلایه حضور ایران در جام جهانی
- سخنگوی فدراسیون فوتبال: نقشه راه آمادهسازی تیم ملی روشن است
- از قرعهکشی تا مسیر اقتدار؛ فدراسیون پای کار تیم ملی ایران
- روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 271/ تدوین برنامهها تا ایستگاه اول جام جهانی
- اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر
تعداد بازدید: ۲۰۰۸
تماس شهاب الدین عزیزی خادم با مهدوی کیا پس از صعود
پس از صعود مقتدرانه تیم زیر 23 سال ایران به مسابقات نهایی قهرمانی زیر 23 سال آسیا، شهاب الدین عزیزی خادم با مهدی مهدوی کیا سرمربی این تیم تماس گرفت.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، شهاب الدین عزیزی خادم طی تماسی با مهدی مهدوی کیا سرمربی تیم زیر 23 سال ایران صعود این تیم را به مسابقات قهرمانی زیر 23سال آسیا به ملت ایران، کادر فنی و بازیکنان تبریک گفت و در ادامه راه برای این تیم آرزوی موفقیت کرد.
رییس فدراسیون فوتبال تاکید کرد فدراسیون همه تلاشش را برای هر چه بهتر آماده شدن تیم زیر ۲۳ سال ایران در تورنمنت های پیش رو ( رقابتهای نهایی زیر ۲۳ سال آسیا ۲۰۲۲ در تاشکند ازبکستان، بازیهای آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ و رقابتهای مقدماتی المپیک ۲۰۲۴ پاریس) خواهد کرد.
شهاب الدین عزیزی خادم در ادامه خاطر نشان کرد: این پیروزی در حالی به دست آمد که رقیب اصلی ایران، میزبان این بازی ها بود و از مزایای میزبانی همچون حضورتماشاگران و شرایط آب و هوایی بهره می برد.
گزارش خطا




