تعداد بازدید: ۱۸۲۷
کد خبر: ۱۰۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵

ایراندوست: آرامش و انگیزه کنونی در تیم ملی را مدیون رییس فدراسیون فوتبال هستیم

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران در خصوص آخرین وضعیت ملی پوشان گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و بازیکنان روز به روز بهتر از گذشته و با انگیزه تمرینات خود را برگزار می کنند.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، مریم ایراندوست؛ سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان درباره برگزاری اردوی تدارکاتی و حضور نمایندگان مجلس و مسئولین فدراسیون در اردو گفت: در خصوص اردویی که پشت سر گذاشتیم هم باید بگویم از لحاظ فنی، تاکتیکی، شرایط بازیکنان بسیار مناسب بود. حضور مسئولین در اردو و در حین برگزاری دیدار درون تیمی، باعث انگیزه شد. درد و دل های بازیکنان با نمایندگان مجلس و مسئولین عالی بود. چرا که بازیکنان به راحتی توانستند در خصوص مشکلات و شرایطشان با مسئولین فدراسیون و نمایندگان مجلس گفتگو کنند.
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت: عزیزی خادم پیگیرانه دنبال مسائل تیم ملی است و در مورد تیم ملی فوتبال بانوان ایران به خوبی دفاع و صحبت می کند و در واقع صحبتهایش انگیزه مضاعفی به ما می دهد که سخت کوش تر باشیم و عملکرد خوبی را از خود به جای بگذاریم.
وی در پایان گفت: جو خوب تیم را از لحاظ روحی و روانی مدیون فدراسیون فوتبال و عزیزی خادم هستیم.اتفاقات خوبی با صحبتهایی که از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشتیم ، به زودی رخ خواهد داد و حمایتهای همه جانبه ای که خانم های نمانیده مجلس از بانوان دارند، بدون شک نوید بخش روزهای خوب برای ورزش زنان خواهد بود.این نشان می دهد حمایت و برابری هر روز پر رنگتر می شود و هر روز توجه به ورزش زنان بیشتر می شود که می تواند این حمایت ها و توجهات نتیجه خوبی در میادین بین المللی و داخلی داشته باشد.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

پیروزی پرگل تیم امید برابر گوام

پیروزی شاگردان شریف در دیداری دوستانه

گزارش تصویری تمرین امروز تیم ملی ایران

حضور رئیس فدراسیون فوتبال در اردوی تیم ملی امید 

اعلام ترکیب تیم ملی امید برای بازی با گوام

صحبت های سخنگوی فدراسیون در خصوص موضوعات روز فوتبال کشور

نماینده مربیان پایه در تیم ملی هستم/ از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم

مربی اسپانیایی تیم ملی:فوتسال ایران یک ضیافت واقعی است

اعلام آرای انضباطی لیگ برتر

پیام تسلیت فدراسیون

پربازدیدترین ها

ریکاوری ملی پوشان پس از بازی‌ با افغانستان 

گزارش فیزیزیوتراپیست تیم ملی ایران در خصوص مصدومیت دو بازیکن

پیروزی سه گله تیم ملی ایران مقابل هند در کافا

مظفر: در جام جهانی کار سختی داریم

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل هند

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل تاجیکستان

اعلام ترکیب تیم ملی امید مقابل هنگ‌کنگ

تصاویری از دیدار تیم ملی فوتسال بانوان مقابل آکادمی لیان

قرعه کشی مرحله اول جام حذفی برگزار شد

پیروزی پرگل تیم ملی فوتسال بانوان مقابل آکادمی لیان