تعداد بازدید: ۱۹۳۰
کد خبر: ۲۴۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹

دختران نوجوان ملی‌پوش در کارگاه مقررات و الزامات FIFA

کارگاه آموزشی ویژه تیم ملی فوتبال دختران نوجوان با موضوع مقررات و الزامات FIFA برگزار شد.

 

 

به گزارش سایت رسمی فدارسیون فوتبال، در این کارگاه که عصر امروز در مرکز ملی فوتبال برگزار شد، احسان محمدی رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی با اشاره به اتفاقاتی که در سال‌های اخیر باعث صدور جریمه‌های انضباطی و اخلاقی علیه بازیکنان در سراسر جهان شده است گفت: تمایز میان بازیکنان حرفه‌ای و آماتور فقط در عملکرد فنی نیست، بارها شاهد بوده‌ایم که بازیکنانی با استعداد فوق‌العاده به دلیل پاره‌ای رفتارهای اشتباه درون یا بیرون زمین که حتی ناآگاهانه رخ داده، مشمول مجازات‌هایی شده‌اند که نه تنها روی دوران حرفه‌ایشان به شدت تاثیر گذاشته است بلکه تصویر نامطلوبی از فوتبال یک کشور در ذهن جهانیان ساخته است.

وی افزود: بازیکنان ملی‌پوش به ویژه وقتی در رقابت‌های بین‌المللی حاضر می‌شوند نه فقط باید نسبت به آخرین  قوانین و مقررات و بایدها و نبایدهای پیرامون فوتبال اشراف داشته باشند بلکه فراموش نکنند که نقش سفیر فرهنگی یک کشور را هم بر عهده دارند و نماینده فوتبال ایران هستند. از دیدگاه فیفا و نهادهای ناظر در موضوعات اخلاقی و اجتماعی هیچ تفاوتی میان تیم‌های ملی زنان و مردان و رده‌های سنی وجود ندارد، شما را «حرفه‌ای» می‌بینند و حرفه‌ای قضاوت می‌کنند.

 محمدی با نمایش ویدیوها و تصاویری از اتفاقات مرتبط به موضوع کارگاه در مسابقات فوتبال آقایان و بانوان گفت: در عصر حاضر و به دلیل تمرکز ویژه رسانه‌ها روی فوتبال و تاثیر آن بر افکار عمومی، حساسیت‌های زیادی نسبت به مسائل اجتماعی نیز ایجاد شده و فیفا تاکید دارد برای حفظ مطلوبیت فوتبال لازم است همه دست‌اندرکاران فوتبال با آگاهی و احساس مسئولیت کامل نسبت به ترویج رفتارهای جوانمردانه، نه به نژادپرستی و خشونت و احترام به بازیکنان حریف، داوران، عوامل اجرایی و حتی بازیکنان هم‌تیمی اقدام کنند. 

نشانه‌ها و اقدامات نژادپرستانه، نقش ارتباطات و رسانه‌ها در زیست حرفه‌ای فوتبالیست‌ها، مسئولیت اجتماعی، پرهیز از دوپینگ و داروهای نیروزا و ... از جمله دیگر موضوعاتی بود که در این کارگاه دو ساعته آموزش داده شد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی از جمله اقداماتی است که با هماهنگی و درخواست کادر فنی تیم‌های ملی، توسط دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال برای اردونشینان برگزار می‌شود.

270
قاب خاطرات
270
گزارش تصویری
270
ویدئوها
270
آخرین اخبار

صدور دستور موقت برای مشوق تیم چادر ملو اردکان

حضور مدرس آمادگی جسمانی ایرانی در سمینار داوران بانوان CAFA

اعلام اسامی محرومان هفته چهاردهم لیگ برتر

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

اعلام سه رای لیگ فوتبال ساحلی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/اتاق فکر برای تیم ملی؛ وقت هم‌نشینی است

زارعی: باشگاه‌های فوتبال نباید در رشته‌های دیگر فعال باشند

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره 270/مردی بدون فریاد و بدون خودنمایی

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

روزنامه فدراسیون/شماره270

270
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام زمان و مکان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر

اعلام حمایت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن از تیم ملی در آستانه مسابقات جهانی

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان در مرکز ملی

اعلام اسامی داوران هفته پانزدهم لیگ یک

اعلام اسامی گروه دوم انتخابی تستی تیم ملی جوانان

حریف آسان بی‌معناست/ به چهار بازی تدارکاتی قدرتمند نیاز داریم

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان

270
270