- برتری نماینده ایران مقابل ترکمنستان
- برنامه بازیهای نماینده ایران مشخص شد
- تیم ملی جوانان به ایران بازگشت
- شاگردان عبدی در ضربات پنالتی پشت دیوار جامجهانی ماندند/سلام بر امیدهای آینده
- اعلام ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل ژاپن
- بازار داغ عکس و سلفی با تیم ملی ایران
- پیروزی استرالیا مقابل عراق برای حضور در جام جهانی
- آخرین تمرین تیم ملی ایران قبل از بازی با ژاپن
- عربستان با شکست چین راهی جام جهانی شد
- نشست هماهنگی بازی ایران و ژاپن برگزار شد
- تمرین مهم جوانان ایران برای بازی بزرگ
- ریکاوری تیم ملی فوتبال جوانان ایران پس از صعود به دور حذفی
- ژاپن حریف تیم ملی ایران در مرحله حذفی شد
- حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در اردوی تیم ملی جوانان
- دهقان: سرباز ایران هستیم/ برای موفقیت صد خود را میگذاریم
آغاز اردوی تیم ملی جوانان در دو مرحله

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بهزاد آزاد رئیس دپارتمان جوانان فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر در خصوص آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال جوانان گفت:با توجه به انتخاب سرمربی جدید تیم ملی جوانان زیر 19 سال ، اردوی آماده سازی این تیم از روز 14 دی ماه در دو مرحله آغاز خواهد شد.
آزاد اضافه کرد:بر این اساس 52 بازیکن دعوت شده به اردوی در دو گروه 26 نفره خود را به کادر فنی تیم ملی فوتبال جوانان در محل مرکز ملی فوتبال ایران معرفی می کنند. اردوی نفرات گروه اول در تاریخ 14 الی 16 دی ماه برگزار خواهد شد و گروه دوم از 16 الی 18 دی در اردو حضور می یابند.
وی در پایان گفت:نخستین اردوی تیم ملی فوتبال جوانان در راستای استعدادیابی و شناخت نفرات مورد نظر کادر فنی به این شکل برگزار خواهد شد تا پس از انتخاب بازیکنان مورد نظر برنامه های بعدی کادر فنی این تیم اعلام شود. همچنین دعوت از 52 بازیکن در این اردو به معنی پایان انتخاب نفرات نبوده و کادر فنی در اردوهای بعدی به دنبال دعوت از سایر نفرات خواهد بود تا کلیه استعدادها و نفرات این رده سنی جهت انتخاب تیمی قدرتمند در رده جوانان دیده شوند.



